Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμβόλιο: Μαραγκός, Σαρηγιάννης, Τζουβελέκης τη Δευτέρα στη Live συζήτηση του thebest.gr

Εμβόλιο: Μαραγκός, Σαρηγιάννης, Τζουβελέ...

Απαντούν σε όλα τα επιχειρήματα του αντιεμβολιαστικού κινήματος

Στις απορίες, ερωτήσεις και επιχειρήματα των αρνητών του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, αλλά και σε ρωτήσεις αναγνωστών του thebest.gr θα έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 20:00 μ.μ. οι προσκεκλημένοι της Live διαδικτυακής συζήτησης που διοργανώνει το thebest.gr σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Θέμα της εκδήλωσης είναι «Εμβόλιο Covid-19: Μύθοι & Αλήθειες» και σκοπός της να απαντηθούν με έγκυρο και επιστημονικό τρόπο όλες οι απορίες αντιεμβολιαστών και αναγνωστών του thebest.gr

Για τα επιδημιολογικά δεδομένα θα μιλήσει καταρχάς ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημοσθένης Σαρηγιάννης και στη συνέχεια θα απαντήσουν στις ερωτήσεις ο Καθηγητής Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας, αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων κ. Μάρκος Μαραγκός, και ο αν. καθηγητής πνευμονολογίας και Διευθυντής του Πνευμονολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αργύρης Τζουβελέκης. 

Στόχος της συζήτησης είναι να απαντηθούν με έγκυρο και επιστημονικό τρόπο, όχι μόνο οι συνήθεις απορίες και τα ερωτήματα που τίθενται από το αντιεμβολιαστικό κίνημα, αλλά και τα ερωτήματα που θα θέτουν online κατά τη διάρκεια της live συζήτησης οι επισκέπτες του thebest.gr

Μπορείτε να μας στείλετε ήδη τις ερωτήσεις σας στο [email protected] με ένδειξη ως θέμα «Εμβόλιο» και θα απαντηθούν live στη διαδικτυακή συζήτηση της Δευτέρας 30/08/2021.

Η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά ως κεντρικό θέμα από το thebest.gr και παράλληλα σε live streaming μέσω των social media.

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαπρακάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις