Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Ηλίας Γρηγόρης αποχαιρετά το Δημοτικό Συμβούλιο και θυμάται το Νάσο Νασόπουλο και τον Τάκη Γκίκα

Ο Ηλίας Γρηγόρης αποχαιρετά το Δημοτικό ...

Σε συνέντευξή του με αφορμή την αποχώρησή του από το δημοτικό συμβούλιο Πάτρας

Ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργασία του με τον ιδρυτή του thebest.gr Νάσο Νασόπουλο και τον γιατρό Τάκη Γκίκα έκανε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Αχαϊκή Πολιτεία ο παραιτηθείς δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γρηγόρης. Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή το γεγονός ότι αποχωρεί από το δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας μετά από μια διαδρομή περίπου 20 ετών.

«Ερ. Από την πολύχρονη αυτή πορεία σας, ποιες στιγμές θα ξεχωρίζατε και θα μείνουν αξέχαστες για εσάς;

Απ. Είναι πολλές οι στιγμές και ατελείωτες οι ώρες. Η 20χρονη πορεία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας έχει τρεις περιόδους:

Την πρώτη (2002- 2010 εκτός Μνημονίων), την δεύτερη (2010-2018 εντός Μνημονίων) και την τρίτη (2013 μέχρι σήμερα, 2021).

Την πρώτη περίοδο υπήρξαν σοβαρές ευκαιρίες για την ανάπτυξη της πόλης, δυστυχώς όταν μπήκαμε στα Μνημόνια, το 2010, η χρηματοδότηση στην Τ.Α. μειώθηκε περίπου κατά 65%. Παρ’ όλα αυτά, ξεχωρίζω το 2010, όταν η ανεξάρτητη παράταξη του Γιάννη Δημαρά διεμβόλισε τον τότε πανίσχυρο δικομματισμό στην Πάτρα και ανέλαβε την διαχείριση του Δήμου Πατρέων. Εδώ οφείλω να υπενθυμίσω την καταλυτική παρουσία των Νάσου Νασόπουλου και Τάκη Γκίκα, που δεν βρίσκονται σήμερα στη ζωή.

Επίσης, δεύτερη συγκλονιστική στιγμή που δεν μπορώ να ξεχάσω, είναι το 2015. Όταν βρέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Διακυβέρνηση και ο Πελετίδης του ΚΚΕ στον Δήμο Πατρέων.

Και τότε, παρότι είχαμε Μνημόνια, παρότι γινόταν διαχείριση της φτώχειας, η Πάτρα κατάφερε σημαντικά βήματα προς τα εμπρός. Θυμίζω: Λιμάνι, «Ολυμπία», «Φιλόδημος», Πατρών – Πύργου, υπογειοποίηση τρένου κ.λπ.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις