Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Γιατί θα πρέπει να βάζετε το καρπούζι στην κατάψυξη

Γιατί θα πρέπει να βάζετε το καρπούζι στ...

Tο καρπούζι κάνει τα καλύτερα και πιο ευέλικτα παγάκια!

Το καρπούζι είναι ένα από τα αγαπημένα εποχικά φρούτα, όχι μόνο χάρη στην υπέροχη γεύση του, αλλά και στη δροσιά που μάς χαρίζει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ξέρεις τι είναι ακόμα πιο απολαυστικό από το καρπούζι όμως; Το παγωμένο καρπούζι!

Και όταν λέμε παγωμένο, δεν εννοούμε από το ψυγείο, αλλά από την κατάψυξη! Σύμφωνα με την food blogger Deb Perelman, το καρπούζι κάνει τα καλύτερα και πιο ευέλικτα παγάκια! Κόψε το καρπούζι σε κυβάκια (αφαιρώντας τα κουκούτσια) και βάλ’το στην κατάψυξη για να φτιάξεις τα φρουτένια παγάκια. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του κατακόκκινου φρούτου σε νερό, θα δεις πως παγώνουν υπέροχα!

Μόλις είναι έτοιμα, μπορείς να τα απολαύσεις σαν ένα άκρως δροσερό σνακ ή να τα προσθέσεις στο παγωμένο τσάι ή τα κοκτέιλ σου για να τους δώσεις μια υπέροχη γεύση καρπουζιού!

Πηγή:olivemagazine

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life