Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος είναι σε φάση ανάρρωσης και έχει ακμαίο ηθικό

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ε...

Τον επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου -Ι.Ε.Δ.Ε.Π, νεφρολόγος Περικλής Δουζδαμπάνης

Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π) νεφρολόγος Περικλής Δουζδαμπάνης επισκέφθηκε τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο που νοσηλεύεται από την περασμένη Κυριακή στην κλινική λοιμώξεων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Ο Περικλής Δουζδαμπάνης ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου από τον θεράποντα ιατρό Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής Λεωνίδα Στέλλα. Ο Περικλής Δουζδαμπάνης ευχαρίστησε θερμά και συνεχάρη τον Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής Λεωνίδα Στέλλα καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την ιατρική φροντίδα και την δέουσα προσοχή πού παρείχαν στον αγαπητό μας Μητροπολίτη.

Ο  κ.κ. Χρυσόστομος όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Προέδρου της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π) Περικλή Δουζδαμπάνη, είναι σε φάση ανάρρωσης, έχει ακμαίο ηθικό και στέλνει τις ευχαριστίες του για τις ευχές και τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου.

Ο Ιεράρχης της Πάτρας κ.κ. Χρυσόστομος στέλνει επίσης μήνυμα αισιοδοξίας κατά της πανδημίας καθώς και την ευλογία μαζί με την αγάπη του σε όλους τους συμπολίτες μας και περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψει στα καθήκοντα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις