Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναικοκτονία-Δάφνη: Αποκάλυψη για τη μη αντίδραση των αστυνομικών- Δεν βγήκαν καν από το περιπολικό!

Γυναικοκτονία-Δάφνη: Αποκάλυψη για τη μη...

Έφτασαν στο σημείο με 25 λεπτά καθυστέρηση!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στις 10 με 11 Ιουλίου γειτόνισσα του ζευγαριού επικοινωνεί με το κέντρο άμεσης δράσης , το 100. Κάνει λόγο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο στη Δάφνη, είναι σαφέστατη ενώ αναφέρει ότι υπάρχει μέσα στο σπίτι και ανήλικο παιδί. Έδωσε μάλιστα τα δικά της στοιχεία ταυτότητας το δικό της κουδούνι, γιατί το κουδούνι του ζευγαριού είχε αλλάξει.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ το περιπολικό έλαβε σήμα υψηλής προτεραιότητας να πάει όσο το δυνατόν συντομότερα στο σημείο κάτι το οποίο είναι και καταγεγραμμένο, ωστόσο το περιπολικό φαίνεται να φτάνει 25 λεπτά αργότερα.

Οι δύο αστυνομικοί, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, που φαίνεται να επιβεβαιώνονται δεν βγήκαν καν από το περιπολικό. Φέρονται να ανοιγόκλεισαν τα παράθυρα του περιπολικού, στη συνέχεια διαβίβασαν στο κέντρο ότι δεν υπάρχει κάποιος να τούς υποδείξει το διαμέρισμα στο οποίο υπάρχει το ενδοοικογενειακό επεισόδιο και στη συνέχεια αποχώρησαν. Οι δύο αστυνομικοί εντοπίστηκαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συστήσει ειδική υπηρεσία Αντιμετώπισης της Ενδοοικογενειακής Βίας και έχουν δοθεί από την πρώτη στιγμή σαφείς οδηγίες και εντολές για την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση των περιστατικών.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις