Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Πάτρα: «Ήταν το στρες και η κατάσταση με τα οικονομικά στην ομάδα» λέει στο thebest o δικηγόρος του Γιώργου Μπάρλου

Πάτρα: «Ήταν το στρες και η κατάσταση με...

Οι δύο ιερείς δεν θέλησαν τελικά να υποβάλουν μήνυση κατά του κ. Μπάρλου, ωστόσο έχουν ληφθεί μαρτυρίες τους από την αστυνομία που θα σταλούν στον Εισαγγελέα ο οποίος και θα αποφασίσει εάν θα ασκηθούν ή όχι αυτεπάγγελτα ποινικές διώξεις.

Οι εξελίξεις με τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής Γιώργο Μπάρλο έχουν θορυβήσει τον φίλαθλο κόσμο, την ομάδα της Παναχαϊκής αλλά και την κοινωνία της Πάτρας.  Ο κ. Μπάρλος φέρεται να επιτέθηκε χθες σε δύο ιερείς, ενώ προ ημερών είχε προηγηθεί επεισόδιο στο γραφείο του Μητροπολίτη Πατρών.

Οι δύο ιερείς δεν θέλησαν να υποβάλουν μήνυση κατά του κ. Μπάρλου, ωστόσο έχουν ληφθεί μαρτυρίες τους από την αστυνομία που θα σταλούν στον εισαγγελέα ο οποίος και θα αποφασίσει εάν θα ασκηθούν αυτεπάγγελτα ποινικές διώξεις σε βάρος του Γιώργου Μπάρλου και των προσώπων  που τον συνόδευαν. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr περί τους τέσσερις ιερείς εμφανίστηκαν στην αστυνομία και υπέβαλαν αρχικά μήνυση εναντίον του κ. Μπάρλου με αποτέλεσμα να κινηθούν οι διαδικασίες, αλλά στη διαδρομή με την τροπή που πήρε η υπόθεση τόνισαν ότι δεν επιθυμούν να τον μηνύσουν.

Στο στρες απέδωσε ο δικηγόρος του κυρίου Μπάρλου Κώστας Κρεμμύδας, τη δράση του μεγαλομετόχου της Παναχαΐκής μιλώντας στο thebest.gr

«Η κατάσταση με τα οικονομικά της Παναχαϊκής και οι ιδιαιτέρες συνθήκες που επικρατούσαν επιβάρυναν την σωματική και ψυχολογική κατάσταση του Γιώργου Μπάρλου, για αυτό το λόγο ελήφθη απόφαση για ολιγοήμερη ιατρική παρακολούθηση έτσι ώστε να αποφορτιστεί και να επιστρέψει άμεσα στην απαιτητική επαγγελματική του καθημερινότητα. Δεν έχουν υποβληθεί μηνύσεις από τους ιερείς εναντίον του κ. Μπάρλου» δηλώνει ο κ. Κρεμμύδας.

Έκτακτο Δ.Σ. στην Παναχαϊκή- Θορυβημένοι άπαντες από την σύλληψη Μπάρλου- Η ανακοίνωση

Σε ό,τι αφορά την Παναχαίκή ο κ. Κρεμμύδας δήλωσε ότι Γιώργος Μπάρλος όταν γίνει καλά θα επανέλθει στην ΠΑΕ, ενώ το έχει μεταφέρει σε όλους τους συνεργάτες του ότι θα διευκολύνει όλες τις εξελίξεις.

«Από την στιγμή που υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος και γίνει συμφωνία μαζί του για να ολοκληρώσει την επένδυσή του και να μπει στην Παναχαϊκή, εμείς έχουμε το know how για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία της εγγυητικής τη Δευτέρα», δήλωσε.

Άγνωστο παραμένει για ποιο λόγο ο Γιώργος Μπάρλος στοχοποίησε την εκκλησιαστική κοινότητα της Πάτρας.

Ορατός ο κίνδυνος να αφανιστεί η Παναχαϊκή

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports