Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πρώτα πλατεία, μετά πορεία- Χωρίς παρατράγουδα η κινητοποίηση των αντιεμβολιαστών- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Πρώτα πλατεία, μετά πορεία- Χωρίς...

Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 22:00 η πορεία των αντιεμβολιαστών στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Γεωργίου από όπου και ξεκίνησε. Η πορεία διεξήχθη χωρίς ...παρατράγουδα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Μετά από μια σύντομη διαφωνία μεταξύ των διαδηλωτών, ξεκίνησε εντέλει πορεία των αντιεμβολιαστών λίγα λεπτά πριν τις 21:30.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21:10 : Διχογνωμία επικρατεί αυτή την ώρα στην πλατεία, σχετικά με το θέμα της πορείας, με την διεξαγωγή της οποίας όπως πληροφορείται το thebest δεν συμφωνούν όλοι οι διαδηλωτές. Μάλιστα, καταγράφεται και μικρή μείωση της δύναμης των παρευρισκομένων, καθώς πραγματοποιούνται οι πρώτες αποχωρήσεις.

Μάλιστα, από τους διοργανωτές πραγματοποιήθηκε η παράκληση, όποιος βρίσκει βιβλιάριο από την Εκκλησία που να τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού, να το σκίζει!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:30 : Αρκετός κόσμος έχει μαζευτεί πλέον στην πλατεία Γεωργίου, όπου πραγματοποιείται διαμαρτυρία κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, στο πλαίσιο των σχετικών κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται σήμερα σε όλη τη χώρα. Οι διαδηλωτές κρατούν πανό κατά των εμβολίων, ενώ αρκετές είναι οι ελληνικές σημαίες που κρατούν πολλοί από τους διαδηλωτές.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως αρκετοί φορούν μάσκες, οι περισσότεροι όμως την έχουν κατεβασμένη στο σαγόνι.

Αίσθηση επίσης προκαλεί ένα από τα πανό που αναγράφεται "Σεβαστείτε την εκκλησία, δεν είναι dealer των εμβολίων" προφανώς για να αρθούν οι εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν μετά την επίθεση στον Μητροπολίτη.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως μια δεύτερη συγκέντρωση έχει ξεκινήσει, από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου στο Παράρτημα, χωρίς ακόμα να έχει γνωστό εάν σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν πορεία.

Στη συγκέντρωση, βρίσκεται και μια μικρή ομάδα εκπαιδευτικών, οι οποίοι -διαχωρίζοντας τη θέση τους από την υπόλοιπη διαδήλωση- κρατά πανό, "υπέρ της ενότητας, κατά της υποχρεωτικότητας".

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών πραγματοποιούν σήμερα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας οι αντιρρησίες. Κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί και στην Πάτρα και όπως φαίνεται από το φωτορεπορτάζ του thebest, ήδη -λίγα λεπτά πριν τις 20:00- έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνονται στην πλ. Γεωργίου.

Δείτε φωτό από το σημείο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις