Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πού θα γίνουν την Τετάρτη δωρεάν rapid tests σε Αχαΐα και Ηλεία

Πού θα γίνουν την Τετάρτη δωρεάν rapid t...

Από την 6η ΥΠΕ και τον ΕΟΔΥ

Με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ, και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε περιοχές της Αχαΐας, εν όψει της νέας αύξησης των κρουσμάτων.Για αύριο Τετάρτη 21 Ιουλίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30) και στα Τσουκαλέϊκα, μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από επιστημονικά στελέχη του ΕΟΔΥ,  με rapid tests και συμβάλλουν στον περιορισμό της διασποράς της νόσου.

Ηλεία

Για αύριο Τετάρτη 21 Ιουλίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα, μπροστά από το Δημαρχείο του Πύργου (κατά τις ώρες 09:00 με 17:00), στα Καβάσιλα (στο Κοινοτικό Γραφείο κατά τις ώρες 09:00 με 12:00) και στο Καρδιακαύτι (στο Κοινοτικό Γραφείο κατά τις ώρες 12:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από επιστημονικά στελέχη του ΕΟΔΥ,  με rapid tests και συμβάλλουν στον περιορισμό της διασποράς της νόσου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις