Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Άλμα Ζωής Αχαΐας: Η ζωή μετά τον καρκίνο

Άλμα Ζωής Αχαΐας: Η ζωή μετά τον καρκίνο

Διαδικτυακό σεμινάριο

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ, υλοποιεί μια νέα σειρά διαδικτυακών επιμορφωτικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων με τίτλο: «Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για Ασθενείς με Καρκίνο Μαστού και τις Οικογένειες τους” που συνδέουν την επιστημονική γνώση με πρακτικές συμβουλές και απευθύνονται σε γυναίκες-ασθενείς με καρκίνο μαστού και τους άμεσους φροντιστές τους (γυναίκες ή και άνδρες),με σκοπό την ενημέρωση και την στήριξη τους.

Άλλωστε η έγκυρη ενημέρωση των ασθενών με καρκίνο μαστού, έχει αποδειχθεί ότι,συμβάλλει τόσο στην καλύτερη «συμμόρφωσή» τους στις ιατρικές οδηγίες και τη θεραπευτική διαδικασία όσο και στην καλύτερη προσαρμογή τους στην ασθένεια και τελικά στην καλύτερη ποιότητα της ζωής τους.

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί το Webinar με τίτλο: Survivorship, η ζωή μετά τον καρκίνο, με εισηγήτρια τον κα Ελισάβετ Γεωργίου, Ψυχολόγο, Πρόεδρο Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας και Ευημερίας Be Positive.

Το σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά στην σελίδα του Συλλόγου στο Facebook Άλμα Ζωής Πάτρας και στο κανάλι του Συλλόγου στο Youtube Alma Zois Patras

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being