Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αφροδίτη στον Λέοντα έως 21 Ιουλίου 2021- Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Αφροδίτη στον Λέοντα έως 21 Ιουλίου 2021...

Η Αφροδίτη στο Λέοντα φέρνει ευτυχία και χαρά στα ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Διάβασε το ζώδιό σου αλλά και τον ωροσκόπο σου

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ισορροπίας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, της τέχνης, της αισθητικής αλλά και των αποκτημάτων περνάει στο γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα.
 
Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι εγωίστρια, περήφανη, αξιοπρεπής, παθιασμένη και καθόλου τσιγκούνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις σχέσεις μας αυτό το διάστημα, είμαστε περήφανοι για το πρόσωπο με το οποίο είμαστε μαζί, είμαστε στο επίκεντρο της προσοχής. Εκφραζόμαστε ρομαντικά, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, εντυπωσιάζουμε, ξεχωρίζουμε, διασκεδάζουμε, χαιρόμαστε την κάθε στιγμή δίνοντας την αγάπη μας, εκτιμάμε τις γενναιόδωρες κινήσεις.

Κερδισμένοι από την Αφροδίτη στο Λέοντα είναι:

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα εκφράζεις την δημιουργικότητά σου, την καλλιτεχνία σου. Ο έρωτας, ο ρομαντισμός κυριαρχούν, η τέχνη σε εκφράζει. Εκφράζεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και τα παιδιά σου, είσαι στοργική, γενναιόδωρη και έλκεις το αντίθετο φύλο. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Διασκέδασε και απόλαυσε τις χαρές της ζωής. Προσοχή στον εγωισμό και τον αυταρχισμό.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, έλκεις τους άλλους γύρω σου, είσαι γενναιόδωρη και παθιασμένη. Όλοι σε θαυμάζουν και συ αναζητάς την αγάπη. Η αυτοεκτίμησή σου είναι ψηλή, δέχεσαι τον εαυτό σου όπως είναι. Γοητεύεις και λειτουργείς παρορμητικά στην ερωτική σου ζωή. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός ή η ξαφνική δημιουργία μιας νέας σχέσης. Προσοχή στη σπατάλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διάστημα είσαι περιπετειώδης, σε ενδιαφέρουν τα ταξίδια και η μάθηση. Μπορεί να γνωρίσεις άτομα από το εξωτερικό ή από μακριά μέσα από κάποια μετακίνηση. Η επικοινωνία σου είναι πολύ καλή, φιλοσοφείς τη ζωή. Παθιάζεσαι στον έρωτα αλλά παράλληλα σε ενδιαφέρει η ελευθερία και η ανεξαρτησία σου. Αναζητάς την επέκταση, το άνοιγμα οριζόντων και τα ταξίδια του μυαλού.

Ευκαιρίες βέβαια θα έχουν και οι:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία σου αυτό το διάστημα είναι πολύ καλή. Είσαι πιο ευαίσθητη στις ανάγκες των άλλων. Έρχεσαι πιο κοντά με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς και επωφελείσαι με κάποιο τρόπο από αυτούς. Είσαι πιο επιφανειακή, φλερτάρεις και γνωρίζεις κόσμο. Θέλεις να βρίσκεσαι με φίλους και γνωστούς, να συζητάς και να περνάς καλά. Ευκαιρίες θα έχεις αν ασχολείσαι με εμπόριο, διδασκαλία, ΜΜΕ, δημόσιες σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις αυτό το διάστημα να συμμετέχεις σε ανθρωπιστικές δραστηριότητες, σε ομάδες με καλό σκοπό. Κάνεις σχέδια και όνειρα για το μέλλον, οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία. Βρίσκεσαι με τους φίλους σου, απολαμβάνεις τη μουσική, τη διασκέδαση. Κάνεις μαζί τους πράγματα που σε ευχαριστούν. Μπορεί να δημιουργήσεις και νέες παρέες.

Λίγο πιο προσεκτικοί θα πρέπει να φανούν οι:

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διάστημα προσπαθείς να κάνεις αρμονική τη ζωή στο σπίτι και την οικογένεια. Ασχολείσαι με τη διακόσμηση του σπιτιού σου, με την οικογενειακή σου ζωή, προσπαθείς να προστατέψεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είσαι πολύ ευαίσθητη τώρα και μπορεί να πληγωθείς. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με πολύ συναίσθημα. Μπορεί να ξοδέψεις χρήματα για τις ανάγκες του σπιτιού σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα θέλεις να δείχνεις καλή εικόνα στον κοινωνικό περίγυρο. Θέλεις να σε παρατηρούν και να αναγνωρίζουν τα ταλέντα σου. Λαμβάνεις ευχαρίστηση από την καριέρα, δουλεύεις με πάθος, είσαι πολύ φιλόδοξη. Ψάχνεις να βρεις μια σχέση με μακροπρόθεσμη βάση αλλά δεν δείχνεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου ή μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Οι δημόσιες σχέσεις είναι πολύ σημαντικές τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο, ασχολείσαι με τις σχέσεις σου. Γοητεύεις και προσελκύεις ευχάριστους συντρόφους. Είσαι πιο εξωστρεφής, πιο κοινωνική και μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση αν είσαι μόνη. Κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις και δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες συνεργασίες. Βρίσκεσαι με κόσμο, μοιράζεσαι πράγματα, συνεργάζεσαι και προσπαθείς να δημιουργήσεις αρμονικό κλίμα.

Σε πιο ουδέτερη φάση βρίσκονται οι:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα ασχολείσαι με τα χρήματα και την ασφάλεια. Προσπάθησε να αυξήσεις τα έσοδά σου για να νιώσεις πιο ασφαλής, για να μπορέσεις να ζήσεις μια πιο άνετη ζωή. Αγοράζεις όμορφα πράγματα, είσαι πιο ζεστή και στοργική, απολαμβάνεις τις απλές και καθημερινές χαρές της ζωής. Προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θυσιάζεσαι για την αγάπη. Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια κρυφή, μυστική σχέση ή μπορεί να είσαι ερωτευμένη με ένα πρόσωπο που δεν είναι διαθέσιμο. Βοηθάς τους ανθρώπους γύρω σου, είσαι πιο συμπονετική. Δεν αναζητάς τη δημοσιότητα, μπορεί να δουλεύεις παρασκηνιακά αυτό το διάστημα. Είσαι πολύ ευαίσθητη και θα πρέπει να προσέξεις να μην σε εκμεταλλευτούν. Αν έχεις σχέση, αφοσιώνεσαι σε αυτήν δίνοντας όλο σου τον εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διάστημα μπορεί να λάβεις κάποια χρήματα από συνεργασίες ή από κοινά οικονομικά ή κληρονομικά και περιουσιακά θέματα. Το πάθος και η σεξουαλικότητα είναι στα ύψη. Η σεξουαλική και συναισθηματική οικειότητα είναι σημαντικά για την ικανοποίηση από τη σχέση σου. Προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα, μπορεί το ταίρι σου να νιώθει πως κρατάς μυστικά. Η ασφάλεια είναι σημαντική για σένα, όπως και το πως ξοδεύεις τα χρήματά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διάστημα απολαμβάνεις την εργασία και την καθημερινότητα. Παρέχεις τις υπηρεσίες σου στους άλλους, ασχολείσαι με την καθημερινή ρουτίνα και επιθυμείς να δουλεύεις σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον. Ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον είναι πιθανός. Βάζεις ψηλές προδιαγραφές, αναλύεις και κριτικάρεις αυτούς που αγαπάς.

Πηγή:missbloom

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being