Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Από 1η Ιουλίου όλοι οι ναυαγοσώστες στις θέσεις τους- Που θα τοποθετηθούν

Πάτρα: Από 1η Ιουλίου όλοι οι ναυαγοσώστ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Έτσι ώστε οι λουόμενοι να απολαμβάνουν τα μπάνια τους με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Την 1η Ιουλίου θα έχουν τοποθετηθεί ναυαγοσώστες με εξοπλισμό στις παραλίες της Πάτρας. Ενώ μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού, ναυαγοσώστες προς το παρόν υπάρχουν στις πιο πολυσύχναστες παραλίες ενώ από τη στιγμή που υπάρχει ανάδοχος σε μία εβδομάδα περίπου όλοι θα είναι στις θέσεις τους έτσι ώστε οι λουόμενοι να απολαμβάνουν τα μπάνια τους με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Να σημειώσουμε ότι στην Πάτρα υπάρχουν οκτώ παραλίες (με δέκα βάθρα συνολικά) από τα Βραχνέικα μέχρι τον Ψαθόπυργο, στις οποίες μπαίνουν ναυαγοσώστες ( Πλαζ, Ρίου (Δημορηγόπουλου), Αγίου Βασιλείου, Δάφνών και Βραχναιΐκων, αλλά και σε Μονοδένδρι, Ακταίο και Πόρτο Ρίο κ.α). 

Έχει αρχίσει να τοποθετεί βάθρα και ήδη έχουμε ναυαγοσώστες στις πιο πολυσύχναστες παραλίες, στην πλαζ, στο Ακταίο, στον Άγιο Βασίλη

«Έχει ληφθεί απόφαση από την οικονομική επιτροπή για την ανάθεση και ο ανάδοχος έχει ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει οριοθετήσεις, μπορείτε να δείτε τις σημαδούρες στις παραλίες, έχει αρχίσει να τοποθετεί βάθρα και ήδη έχουμε ναυαγοσώστες στις πιο πολυσύχναστες παραλίες, στην Πλαζ, στο Ακταίο, στον Άγιο Βασίλη.

Προοδευτικά θα τοποθετούνται όλα τα βάθρα και οι ναυαγοσώστες, την 1η Ιουλίου θα είναι όλοι στις θέσεις τους και με πλήρη εξοπλισμό» ανέφερε στο thebest.gr ο Νίκος Ασπράγκαθος, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Μελετών, Έργων Πρασίνου, Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις