Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάθημα «πώς να σκοτώσεις τη γυναίκα σου και να τη γλιτώσεις με 4 χρονάκια» από Μπαλάσκα- Ο θλιβερός «καθρέφτης»

Μάθημα «πώς να σκοτώσεις τη γυναίκα σου ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είναι γνωστός συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας. Είθισται δε να είναι εκ των περιοδευόντων στα τηλεοπτικά κανάλια κάθε φορά που ανακύπτει θέμα που έλκει την προσοχή της κοινής γνώμης.

Σήμερα ο κ. Μπαλάσκας έκανε κάτι που θα μείνει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και της ΕΛ.ΑΣ. Έκανε… μάθημα «πως να σκοτώσεις τη γυναίκα σου και να τη γλιτώσεις με 4 χρονάκια» σε ζωντανή μετάδοση από πρωινή εκπομπή του Mega, αναφερόμενος στην άγρια δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά και στην ... ανοησία του εγκληματία συζύγου της. Την ίδια ώρα δηλαδή που η χώρα τελεί υπό καθεστώς σοκ για την υποκριτική στάση του δολοφόνου και μαίνεται η συζήτηση για τις γυναικοκτονίες στο πλαίσιο ερωτικών παθών και λοιπών…νόσων των "θιγμένων" συζύγων με το ανεξέλεγκτο θυμικό, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. βγαίνει στην τηλεόραση και σχολιάζει το τι δείχνει η στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, να περάσει αρκετό διάστημα μέχρι να ομολογήσει, λέγοντας τα εξής:

«Είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του αν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο "τα’ χασε και τρελάθηκε", αν  έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοικογενειακό καυγά, "χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσα εγώ, πρώην έντιμος βίος", τέσσερις χιλιάδες πράγματα... θα πήγαινε πέντε, έξι χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί.Τώρα θα πάρει δόλο, τη σκηνοθεσία. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα; Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε.». ».

Ο κ. Μπαλάσκας, μοιάζει να μην μπορεί να διανοηθεί το γεγονός ότι ο δράστης έκανε αυτό το λάθος να μην μεριμνήσει για να τη βγάλει καθαρή μετά το έγκλημα.

Δίνει δε εμμέσως και οδηγίες σε πιθανούς μιμητές, για το πώς θα πρέπει να αντιδράσουν και το τι θα πρέπει να πουν σε περίπτωση που δολοφονήσουν τη γυναίκα τους είτε με είτε χωρίς ... βρασμό και πάθος.

Μοιάζει μάλιστα ακόμη και να ... στεναχωριέται ο κ. Μπαλάσκας για το γεγονός ότι έκανε ένα τέτοιο λάθος ένα νέο παιδί όπως χαρακτηριστικά λέει, προφανώς κατανοώντας το δράμα που θα ζήσει στη φυλακή επειδή σκότωσε ένα άλλο νέο παιδί και δεν σκέφτηκε πώς να το μπαλώσει. 

Δεν ξενίζει απλώς το γεγονός. Προκαλεί πολλά ερωτηματικά και για την ελληνική αστυνομία και για την κοινωνία στην οποία αυτή απευθύνεται και βεβαίως για τη νοοτροπία των αστυνομικών που κατά καιρούς μας έχουν δώσει … εκλεκτά δείγματα συμπεριφοράς. Είναι ντροπή.

Αλλά είναι και καθρέφτης αυτά που ακούσαμε. Ας κοιτάξουμε μέσα σε αυτόν. Θα δούμε που ενδημεί η παθογένεια που οδηγεί σε Γλυκά Νερά και πικρές αλήθειες.

Παρεμπιπτόντως... Άν υπήρχε κράτος θα έπρεπε ήδη να έχει δει ο εν λόγω συνδικαλιστής την πόρτα της εξόδου. Το ποιάς ακριβώς εξόδου είναι αρμόδιοι να το κρίνουν ένας υπουργός και ένας εισαγγελέας. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις