Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής στην Πάτρα για τον Μπερδέση

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημ...

Οι Αρχές φέρεται να έχουν εστιάσει σε προσωπικές διαμάχες που είχε ο πυγμάχος τα τελευταία 2,5 χρόνια

Στην Πάτρα έχει στρέψει το βλέμμα της από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου πυγμάχου Τάσου Μπερδέση.

Εξ αρχής στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας ήταν η Πάτρα προκειμένου να διερευνηθεί το παρελθόν του θύματος. πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη» κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής βρέθηκε στην Πάτρα στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί, αναζητώντας στοιχεία και πληροφορίες. Οι αξιωματικοί προσέγγισαν και το στενό περιβάλλον του θύματος για να αντλήσουν στοιχεία που θα τους είναι χρήσιμα για να λύσουν το μυστήριο.

Τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος, για τις απειλές που δεχόταν ο 39χρονος, διερευνώνται από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.
Σημείο-κλειδί θεωρείται και η κατάθεση της συντρόφου του, η οποία καλείται να περιγράψει πώς ήταν ο αγαπημένος της τον τελευταίο καιρό και αν δεχόταν απειλητικά μηνύματα ή τηλεφωνήματα. Κάθε λεπτομέρεια μετρά, προκειμένου να φθάσουν οι Aρχές στους εκτελεστές του, ενώ οι αστυνομικοί γυρνούν τον χρόνο πίσω εσκονίζοντας όλες τις παλιές υποθέσεις.

Οι Αρχές φέρεται να έχουν εστιάσει σε προσωπικές διαμάχες που είχε ο πυγμάχος τα τελευταία 2,5 χρόνια, κυρίως στην Πάτρα. Με ποιους είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και ποιοι τον είχαν απειλήσει, ενώ στο επίκεντρο φέρεται να βρίσκονται συγκεκριμένα πρόσωπα. Οι Αρχές συλλέγουν υλικό από κάμερες, όχι μόνο
την ημέρα της δολοφονίας αλλά και μέρες πριν, «σαρώνουν» το καθημερινό δρομολόγιο του πυγμάχου για
να φθάσουν στους εκτελεστές του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις