Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το τρολάρισμα σε Μητσοτάκη- Σπανάκη: «Ποιας χώρας πρωθυπουργός είναι ο Ζόραν Ζάεφ;»

Το τρολάρισμα σε Μητσοτάκη- Σπανάκη: «Πο...

Τα "πάρτι" στα social media

Σχολιασμό στα social media έχιε προκαλέσει η μη αναφορά της χώρας της Βόρειας Μακεδονίας στο tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συνάντησή του με το Ζόραν Ζάεφ. Ο Έλληνας πρωθυπουργός στο tweet του, σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, κατά την οποία μάλιστα ζήτησε την απόλυτη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αναφέρθηκε στον κ. Ζάεφ ως «πρωθυπουργό», δίχως όμως να αναφέρει τη χώρα.

Αναλυτικότερα, ο κ. Μητσοτάκης, σημείωσε: «Με τον Πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις δυνατότητες διεύρυνσης της συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας, ιδιαίτερα στους τομείς της οικονομίας και ενέργειας, όπου πολλά & ενδιαφέροντα έργα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας». 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Σπανάκης, μιλώντας στο Kontra Channel, αναφέρθηκε επανειλημμένα στη Βόρεια Μακεδονία ως «γειτονική χώρα», αποφεύγοντας να πει το όνομα της.  Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο στη συνέχεια να απαντήσει για «ποια γειτονική χώρα» μιλάει, της απάντησε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι το ερώτημα σας;».

Ασφαλώς, οι χρήστες του twitter, αντέδρασαν και διερωτήθηκαν μεταξύ άλλων: «Ποιας χώρας πρωθυπουργός είναι ο Ζόραν Ζάεφ;».

 Δείτε μερικά tweets.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις