Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πορεία κατά του εργατικού νομοσχεδίου- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Πορεία κατά του εργατικού νομοσχε...

Έξω από το Εργατικό Κέντρο της πόλης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία από εργαζόμενους, άνεργους, φοιτητές και εκπροσώπους φορέων της περιοχής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Η συγξέντρωση ξεκίνησε έξω από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας στην οδό Κολοκοτρώνη. Το κάλεσμα είχε απευθύνει το Εργατικό Κέντρο και ανταποκρίθηκαν δεκάδες σωματεία και σύλλογοι της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το νέο εργατικό νομοσχέδιο το οποίο αποτελεί «κόκκινο πανί», για τα συνδικάτα της χώρας.

19:40: Σε εξέλιξη η πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. 

 

Νωρίτερα

 

19:20 Οι διοργανωτές της κινητοποίησης καταδικάζουν τον πόλεμο Ισραήλ-Παλαιστίνης τασσόμενοι στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού. Παράλληλα καταγγέλλεται η εμπλοκή των ΗΠΑ.  

19:05 Συγκέντρωση εργαζομένων, ανέργων, φοιτητών κι εκπροσώπων φορέων της περιοχής πραγματοποιείται έξω από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας στην οδό Κολοκοτρώνη.

Το κάλεσμα έχει απευθύνει το Εργατικό Κέντρο και έχουν ανταποκριθεί δεκάδες σωματεία και σύλλογοι της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με αφορμή τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το νέο εργατικό νομοσχέδιο το οποίο αποτελεί «κόκκινο πανί», για τα συνδικάτα της χώρας.

Θα ακολουθήσει πορεία. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις