Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρουσίασε σφυγμό το παιδάκι που είχε βρεθεί μέσα σε βαρέλι και θεωρήθηκε νεκρό

Παρουσίασε σφυγμό το παιδάκι που είχε βρ...

Στην Κρήτη

Απίστευτη είναι η εξέλιξη της ιστορίας που διαδραματίστηκε αργά το απόγευμα στην Κρήτη με ένα δίχρονο παιδί, το οποίο αρχικά είχε δηλωθεί νεκρό όταν εντοπίστηκε σε βαρέλι με ασβεστόνερο, να παρουσιάζει τελικά σφυγμό και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το δίχρονο παιδί παρουσίασε σφυγμό και διασωληνώθηκε προκειμένου να διακομιστεί στο Ηράκλειο και στην Μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο γιατρός στο Κέντρο Υγείας Χάρακα προσπαθούσε επί σχεδόν δύο ώρες να επαναφέρει τον μικρό. Παρουσίασε σφυγμό μέσα στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας και άμεσα έσπευσε Όχημα Άμεσης Επέμβασης του ΕΚΑΒ με γιατρό και διασώστη. Ο γιατρός προχώρησε στην διασωλήνωση και συνοδεύει το παιδί που μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο.

Για την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκαν συγγενείς της οικογένειας ενώ είχαν πάει στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Όπως ήταν φυσικό, οι ελπίδες αναπτερώθηκαν ότι ο μικρός θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή. Για τα σημάδια ανάκαμψης του αγοριού ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, το παιδί υποβάλλεται σε εξετάσεις ενώ οι πληροφορίες λένε πως ο σφυγμός παραμένει αρκετά ασθενής.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένα αγοράκι ηλικίας 2-3 ετών εντοπίστηκε μέσα σε βαρέλι, χωρίς τις αισθήσεις του, στο χωριό Λιγόρτυνος του Δήμου Αρχάνων Αστερουσίων Ηρακλείου. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Χάρακα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις