Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Είχα παρενόχληση από ένα σπουδαίο σκηνοθέτη, μου ζήτησε συγγνώμη επειδή ξεπέρασε τα όρια

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Είχα παρενόχληση...

Αποκαλύψεις από τον Αχαιό ηθοποιό

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ο ηθοποιός μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία της πατρότητας, για τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη, για το θάνατο του αδερφού του και αποκάλυψε αν ο ίδιος έχει βρεθεί αντιμέτωπος με περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο της υποκριτικής.

Ο ερχομός του γιου στην καραντίνα
Μιλώντας για ζωή του και πως άλλαξε με τον ερχομό του γιου του μέσα στην καραντίνα λέει: «Τα βγάλαμε πέρα αρκετά καλά. Η καραντίνα μας βρήκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με τη γυναίκα μου. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία να βλέπω τη σύζυγό μου να ανθίζει και να φέρνει στον κόσμο τον γιο μας. Όταν ήρθε ο γιος μας, δεν έπαθα πανικό… Μπήκα στη μάχη, να τον ταΐσω, να τον αλλάξω… Όταν έγινα πατέρας έγινα ιδιαίτερα υπερπροστατευτικός. Αν υπάρχει το στοιχείο. Σ΄αγαπώ μ΄αγαπάς, σε στηρίζω με στηρίζεις, όλα είναι καλά. Περάσαμε δύσκολο λόγω μιας μόλυνσης έπρεπε να νοσηλευτεί». O ηθοποιός αποκλάυψε πως θέλει να ξαναγίνει πατέρας.

Όσον αφορά τη βάφτιση του μικρού λέει πως κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι. «Ο γάμος μας είχε μόνο 20 άτομα! Ο Αλέξανδρος μίλησε και για την δημόσια πρόταση γάμου που έκανε την ημέρα των ερωτευμένων πέρσι ενώ ήταν στη σκηνή με την Άννα Βίσση! “Δεν το περίμενε η Λένα με αυτό τον τρόπο».

 

Ο θάνατος του αδερφού του
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θάνατο του αδερφού του λέγοντας πως όσο ήταν στη ζωή οι δυο τους δεν είχαν καλή σχέση: «Περιμέναμε να φύγει ο αδελφός μου γιατί ήταν άρρωστος. Είμαι στα Χανιά και χτυπάει το κινητό και είναι ο αδελφός μου, λίγο πριν βγω στη σκηνή. Και καταλαβαίνω αμέσως… Έκανα την παράσταση. Έπρεπε να παίξω… Εγώ λίγο ταξίδευα….Είχαμε κακή σχέση τα τελευταία χρόνια. Θα ήθελα όμως να του πω σ΄ αγαπώ αλλά δεν πρόλαβα. Έφυγε γρήγορα. Είχαμε 13 χρόνια διαφορά. Είχαμε μια προβληματική σχέση. Θα ήθελα να τα είχαμε βρει αλλά δεν τα βρήκαμε… ».

Ο σκηνοθέτης που με παρενόχλησε μου ζήτησε συγγνώμη
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο μεγάλο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου καταθέτοντας τη δική του εμπειρία: «Πιτσιρικάς και γω πέρασα από διάφορα φλερτ. Άλλα έντονα άλλα λιγότερο έντονα. Είχα παρενόχληση από ένα σπουδαίο σκηνοθέτη που κάναμε καιρό μαθήματα. Έγινε η κρούση απότομα. Τα έχασα και εξαφανίστηκα. Ήμουν 19 χρονών και λέω έτσι είναι; Το είχα μέσα μου για καιρό. Και αναρωτιόμουν τώρα αυτός δεν θα με ξαναπάρει σε δουλειές; Μετά από καιρό ο ίδιος σκηνοθέτης μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι ξεπέρασε τα όρια».

Η συνέντευξη είχε γίνει πριν τη καταγγελία της Λένας Δροσάκη στο ΣΕΗ
Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε στις 22 Ιανουαρίου, πριν η σύζυγός του Λένα Δροσάκη κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για σεξουαλική παρενόχλησε κατονομάζοντας γνωστό ηθοποιό. Ωστόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για κάποιο άτομο που υπάρχει στο χώρο και τον γνωρίζει από όσα του έχουν πει συνάδελφοί του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight