Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο αλαλούμ! Μένουν στην Πάτρα και τους στέλνουν για εμβολιασμό στη Ναύπακτο!

Απίστευτο αλαλούμ! Μένουν στην Πάτρα και...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Καταγγελίες για τη μετακίνηση εκτός πόλης και νομού για να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού

Όχι μόνο πόλη αλλά και νομό χρειάζεται ν΄αλλάξουν ηλικιωμένοι προκειμένου να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού. Τουλάχιστον δύο περιπτώσεις καταγγέλθηκαν στο thebest.gr οι οποίες αφορούν δύο γυναίκες οι οποίες μένουν στο Προάστειο και τους δίνεται η δυνατότητα για εμβολιασμό όχι στην Πάτρα αλλά στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου!

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο σύζυγος της μιας γυναίκας, χθες αργά το βράδυ ειδοποιήθηκαν μέσω της άυλης συνταγογράφησης πως ο εμβολιασμός μπορεί να γίνει στις 2 Μαρτίου στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου. Απευθυνόμενος όπως μας αναφέρει σε φαρμακείο του είπαν πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην Πάτρα παρά μόνο σε ΚΥ Ναυπάκτου ή Χαλανδρίτσας.

Ο ίδιος εκφράζει την αγανάκτησή του θέτοντας τους προβληματισμούς του καθώς όπως χαρακτηριστικά τονίζει θα πρέπει ν΄αλλάξουν νομό, κι αυτό είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και σημαίνει και οικονομική επιβάρυνση συνάμα.

Την ίδια ώρα υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες . H αιγιώτισσα δημοσιογράφος Πέπη Σπηλιωτοπούλου αναφέρει πως "συμπολίτες που μπήκαν στην πλατφόρμα για να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό, μας καταγγέλλουν πως το σύστημα τους στέλνει από το Αίγιο στη... Χαλανδρίτσα και από την Ακράτα στο... Ξυλόκαστρο για να εμβολιαστούν! Την ίδια ώρα, το Νοσοκομείο Αιγίου έχει "γονατίσει" και τα Κέντρα Υγείας Αιγίου και Ακράτας παραμένουν ανεκμετάλλευτα όσον αφορά στους εμβολιασμούς".

«Σε ασθενείς από το Αίγιο το ραντεβού για εμβολιασμό κλείνεται στη Χαλανδρίτσα....Δεν ξέρω αν αύριο επεκταθούμε προς Τρίπολη!

Από το πρωί τηλεφώνουν οι άνθρωποι.... Μήπως να γίνει κάτι εγκαίρως!» αναφέρει σε δημοσίευσή της στο facebook η γιατρός Ασημίνα Ζανιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις