Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επιπλέον μέτρα για τον κορωνοϊό ζήτησε ο Κώστας Πελετίδης

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Η τοποθέτηση του Δημάρχου Πατρέων μετά τη σύσκεψη φορέων με τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη

 Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης που συμμετείχε στην έκτακτη σύσκεψη φορέων για την οποία ήρθε εκτάκτως στην Πάτρα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επεσήμανε ότι σε δύσκολες καταστάσεις χρειάζονται επιπλέον μέτρα, τα οποία, όπως είπε, δεν παίρνονται.

Αναλυτικά είπε: Εμείς με βάση τη δήλωση που έχουμε κάνει, η οποία είναι σε πλήρη ισχύ, εκτιμούμε ότι σε δύσκολες καταστάσεις χρειάζονται επιπλέον μέτρα τα οποία δεν παίρνονται. Έχουμε ένα επίπεδο συνεργασίας το οποίο όμως όταν βλέπετε ότι μία κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν επιπρόσθετα μέτρα, γιατί αν δεν παρθούν σημαίνει ότι η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί.

Εμείς θα επιμείνουμε σε αυτά που διεκδικούμε. Και να γίνεται ιχνηλάτηση και να γίνονται περισσότερα τεστ, να υπάρχει έλεγχος στους χώρους εργασίας και να δούμε και το ζήτημα των νοσοκομείων μας σε τι κατάσταση είναι, αν θα πρέπει ν΄ανοίξει το Νοσημάτων Θώρακος. Είναι μια δύσκολη υπόθεση στην οποία συμμετέχουμε κι εμείς ως Δήμος το χρέος μας θα το κάνουμε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις