Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκτ. Φαρμάκης: Προβληματίζει το γεγονός ότι η μετάλλαξη παρουσιάστηκε σε ένα cluster υγειονομικών- ΒΙΝΤΕΟ

Νεκτ. Φαρμάκης: Προβληματίζει το γεγονός...

Εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι επόμενες κινήσεις θα συντείνουν στην αποκλιμάκωση

"Βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή όσον αφορά στην πανδημία στην πόλη της Πάτρας" επεσήμανε μετά το τέλος της έκτακτης σύσκεψης για τον κορωνοϊό, υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. 

Όπως τόνισε τέτοιου είδος συσκέψεις έχουν να κάνουν με την αρχή της πρόληψης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι επόμενες κινήσεις που συντεταγμένα θα γίνουν από τα Σώματα Ασφαλείας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις υγειονομικές υπηρεσίες, θα συντείνουν στο να έχουμε μια αποκλιμάκωση της κατάστασης.

Σε ερώτηση για το αν έχουν ληφθεί μέτρα στην Πάτρα για τη βρετανική μετάλλαξη μια και εντοπίστηκαν 11 κρούσματα στπ Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, επεσήμανε ότι "είναι ένα φαινόμενο που μόλις προχθές παρουσιάστηκε και μόλις χθες είχαμε την επιβεβαίωση ύπαρξης αυτής της μετάλλαξης ,με την επικινδυνότητα που παρουσιάζει κυρίως όσον αφορά την μεταδοτικότητά της. Σε κάθε περίπτωση προβληματίζει το γεγονός ότι αυτή παρουσιάστηκε σε ένα cluster υγειονομικών όπως είναι το νοσηλευτικό ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις