Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κιμούλης: Απαντά με μηνύσεις στις καταγγελίες για ψυχολογική βία και κακοποίηση συνεργατών του

Κιμούλης: Απαντά με μηνύσεις στις καταγγ...

Σάλος στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας

Τον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας και όχι μόνο, συγκλονίζουν από χθες οι  καταγγελίες που έκανε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, αναφέροντας πως στο παρελθόν ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA αποκάλυψε ότι υπέστη λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009.

Οι καταγγελίες πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας, με ηθοποιούς, όπως ο Φάνης Παυλόπουλος και η Κατερίνα Γερονικολού να καταγγέλλουν τον ηθοποιό για κακή συμπεριφορά.

«3 χρόνια στη σχολή του. 3 χρόνια με φόβο, κατάχρηση εξουσίας, ταπείνωση, μισογυνισμό, χειραγώγηση, εκμετάλλευση, κλάματα, δουλοπρέπεια, τοξικότητα, ψυχολογική βία, τσακωμούς» έγραψε από την πλευρά του ηθοποιός, Φάνης Παυλόπουλος.

«Διέλυσε ένα ολόκληρο έτος, φιλίες, κατέστρεψε προσωπικότητες, γιατί έτσι γούσταρε και γιατί μπορούσε. Την τελευταία ώρα μιλάω με συμφοιτητές που κλαίνε με λυγμούς γιατί θυμήθηκαν τι ζούσαμε αυτά τα χρόνια στη σχολή του» συμπλήρωσε.

«Σήμερα συνειδητοποίησα γιατί, όταν κάποιοι με ρωτάνε σε ποια δραματική σχολή να δώσουν εξετάσεις, δίνω πάντα την ίδια απάντηση. ‘Σε καμία’» καταλήγει.

Ακολούθησαν οι καταγγελίες της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικά χρόνια η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε μιλήσει για «αντισυναδελφική συμπεριφορά» του Γιώργου Κιμούλη, που την οδήγησε να αποχωρήσει από την παράστασή τους, ενώ και η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε πως δεν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του.

Κιμούλης : Δεν αποσύρω τη μήνυση, ούτε αν ζητήσει συγγνώμη η Ζέτα Δούκα

Ο Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, έδωσε την δική του εκδοχή κάνοντας λόγο για μια «εργατική διαφωνία» που θα μπορούσε να έχει ληθεί με έναν διάλογο ή μέσω της παρέμβασης της επιθεώρησης εργασίας.

«Στεναχωρήθηκα όταν το άκουσα πρώτη φορά. Τώρα έχω θυμώσει πάρα πολύ. Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση. Το ότι κλώτησα, ούτε για αστείο. Δεν πρόκειται να την πάρω πίσω, ακόμα κι αν αρχίσει να το παίρνει πίσω. Τα υπόλοιπα… καταρχάς δεν κατάλαβα… τι έγινε την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλο, η παράσταση ήταν μέχρι το Πάσχα, υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπή πίτας ένα μήνα μετά που είμαστε όλοι μια χαρά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις