Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τέλος το ανδρόγυνο look για την κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie

Τέλος το ανδρόγυνο look για την κόρη του...

Η αλλαγή της Shiloh

Η Shiloh, η 14χρονη κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie φαίνεται πως μεταμορφώνεται σε μια όμροφη έφηβη, που δεν έχει καμια σχέση με το αγοροκόριτσο που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Σε πρόσφατη εμφάνιση που έκανε η Angelina Jolie σε μπουτίκ ρούχων στο Λος Άντελες, μαζί με την Shiloh και την 16χρονη κόρη της Zahara είδαμε την πρωτότοκη βιολογική κόρη της ηθοποιού και του Brad Pitt, να φορά ένα μαύρο φούτερ και ένα τζιν σορτσάκι, ντύσιμο αρκετά συνηθισμένο για την μια κοπέλα της ηλικάς της.

 

Η μικρή Shiloh ωστόσο δεν ήταν πάντα άυτό που λέμε, ένα «κλασικό» κορίτσι, αφού σαν παιδί της άρεσε να ντύμενε με ανδρόγυνο Look, ενώ η ίδια ήθελε να την φωνάζουν John.

Μάλιστα πληροφορίες ήθελαν τότε το διάσημο ζεύγος να έχει ζητήσει επαγγελματική βοήθεια από γιατρό ειδικευμένο σε διαφυλικά ζητήματα ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να χειριστούν την κατάσταση.

Ο Brad Pitt μάλιστα είχε πει σε συνέντευξή του ότι "Θέλει να την αποκαλούν John ή Peter. Και μετά της λέω John θέλεις λίγο χυμό, και μου απαντάει όχι". Ανάλογα σχόλια είχε κάνει και η Angelina Jolie, Η οποία μιλωντας το 2010 στο Vanity Fair είχε πει ότι η Shiloh ανακάλυπτε το φύλο της από την ηλικία των 3 ετών. "Θέλει να γίνει αγόρι... έτσι έπρεπε να της κόψουμε τα μαλλιά. Της αρέσει να φορά αντρικά ρούχα. Νομίζει ότι είναι όπως και τα αδέλφια της (τα αγόρια)".

Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν οι φωτογραφίες της 14χρονης πια Shiloh να περπατά μαζί με την μητέρα και την αδελφή της, με τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα κότσο, έκακαν τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς να σχολιάζουν ότι μοιάζει πλέον σαν μια όμορφη έφηβη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight