Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΗΠΑ: Τέταρτος Αμερικανός βουλευτής με κορωνοϊό μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο

ΗΠΑ: Τέταρτος Αμερικανός βουλευτής με κο...

Το γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω Twitter

Ο Αμερικανός βουλευτής Αντριάνο Εσπαγιάτ δήλωσε σήμερα πως εξετάστηκε και διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19, όντας το τέταρτο μέλος του Κογκρέσου που ανακοινώνει ότι μολύνθηκε με τον νέο κορωνοϊό έπειτα από την βίαιη εισβολή υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον την περασμένη εβδομάδα.

«Ακολουθώ τις οδηγίες του γιατρού μου και μπήκα σε καραντίνα στο σπίτι αφού διαγνώστηκα θετικός στην Covid-19», έγραψε στο Twitter.

Μόνο Δημοκρατικοί βουλευτές έχουν ανακοινώσει ότι βρέθηκαν θετικοί στον ιό σε συνέχεια των βίαιων επεισοδίων.

Το θέμα έχει μετατραπεί σε κομματική κόντρα, με τους Δημοκρατικούς να κατηγορούν τους Ρεπουμπλικάνους ότι δεν φορούσαν μάσκες ενώ βρίσκονταν για ώρες αποκλεισμένοι σε κλειστές αίθουσες του κτιρίου του Καπιτωλίου για να αποφύγουν τον όχλο των επιτιθεμένων.

Ο 66χρονος Δημοκρατικός βουλευτής από την Νέα Υόρκη δήλωσε ότι έλαβε μια δεύτερη δόση εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού την περασμένη εβδομάδα, αλλά σημείωσε ότι οι εμβολιασμοί χρειάζονται χρόνο για να δράσουν.

«Συνέχιζα να εξετάζομαι τακτικά, να φοράω τη μάσκα μου και να ακολουθώ τις συνιστώμενες οδηγίες», πρόσθεσε ο Εσπαγιάτ με tweet του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις