Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

GNTΜ: Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ και η Μαρινέλα Ζύλα είναι και επίσημα ζευγάρι!

GNTΜ: Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ και η Μαρινέλα...

Η αποκάλυψη για τη σχέση τους

Ο τρίτος κύκλος του GNTM ολοκληρώθηκε πριν από μερικό καιρό. Στον τελικό μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ. Ο ίδιος εκτός από την συμμετοχή του και τη νίκη του στο reality μόδας του Star, έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και με την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής μετά τον τελικό του GNTM αποκάλυψε ότι χώρισε από τη σύντροφό του Αγγελή Κάρτη. Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση του χωρισμού βρέθηκε στο επίκεντρο.

 
Μάλιστα, αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο και πιο ειδικά για μία συμπαίκτρια του Ηρακλή, την Μαρινέλα Ζύλα. Και ενώ οι δύο τους έχουν διαψεύσει την σχέση τους, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ δημοσίευσε χθες ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από κοινή του έξοδο με την Μαρινέλα Ζύλα.

Σήμερα το πρωί, η εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” αποκάλυψε ότι τα δύο παιδιά είναι και επίσημα ζευγάρι και ζουν τον έρωτά τους. Εγώ έχω πληροφορίες, έχω τις πηγές μου και ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει. Η Μαρινέλα με τον Ηρακλή είναι ζευγάρι. Είναι μαζί. Τα παιδιά δεν θέλουν να πουν δημόσια ότι είναι ζευγάρι γιατί όπως ξέρουμε στις αρχές όταν δύο άνθρωποι προσπαθούν να δοκιμάσουν μια σχέση. Μπορεί να πετύχει μπορεί και όχι. Το κρατάνε για τον εαυτό τους. Είναι στην αρχή. Είναι και πρόσφατος ο χωρισμός του Ηρακλή, θέλουν να το κρατήσουν πρώτα γι αυτούς», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight