Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση

Κριός

Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο της και πολλές από τις έγνοιες που είχατε έχουν παραμεριστεί. Τώρα μπορείτε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην καριέρας σας. Γιατί ευκαιρία σαν την σημερινή σπάνια έρχεται στην ζωή μας! Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, γιατί θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό η ζωή σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε την γλώσσα του σώματος.

Ταύρος

Η πραγματική σοφία αποκτάται πάντοτε μέσα από τα λάθη που κάνουμε και από τα διδάγματα που παίρνουμε κάθε φορά. Μην αισθάνεστε άσχημα λοιπόν για λάθη που κάνατε, απλά μην τα επαναλαμβάνετε.  Κάποια προβλήματα επικοινωνίας που εμφανίζονται σήμερα στην σχέση σας, οφείλονται πιθανότατα στην επιθετικότητα ή στην υπερβολική σας ευθιξία. Εάν δεν κάνετε εσείς ένα βήμα πίσω, τα πράγματα θα επιδεινωθούν.

Δίδυμοι

Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ψηλότερα από σας στην επαγγελματική ιεραρχία. Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας.

Καρκίνος

Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτόνωσε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

Λέων

Θα πρέπει να αποφασίσετε ότι εσείς είστε εκείνος που χαράζει την πορεία της ζωής σας και να μην επιτρέπετε στους γύρω σας να σας βγάζουν από τον δρόμο σας. Θα πρέπει να αντιδράσετε δυναμικά σε όσους σας πετάξουν το γάντι, για να υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα, αλλά και να θέσετε σαφή όρια σε όσους έχουν την διάθεση να σας αμφισβητήσουν.

Παρθένος

Η χαρισματική σας προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία σας θα σας φέρει στον επίκεντρο που ενδιαφέροντος. Μην αφήνετε όμως την κολακεία να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας βγάλει από τον δρόμο σας. Από οικονομικής άποψης, έχετε την τάση να ξοδέψετε μεγάλα ποσά σε καταναλωτικές δαπάνες. Φροντίστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Ζυγός

Είστε λίγο υπερβολικοί και ίσως ακόμη και επιθετικοί σε ότι κάνετε. Θα πρέπει να βάλετε φρένο και να ηρεμήσετε, γιατί με τον τρόπο αυτό μόνο προβλήματα δημιουργείτε. Κάτι ή κάποιος θα θελήσει να τραβήξει την προσοχή σας και καλά θα κάνετε να δώσετε σημασία σε όσα έχει να σας δείξει ή να σας πει. Θα είναι σημαντικά για την πορεία σας.

Σκορπιός

Η διαίσθηση σας, σας προειδοποιεί για ένα παρασκήνιο που δεν μπορείτε ακόμη να εντοπίσετε. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που δημιουργείται στον επαγγελματικό σας χώρο ή για μια προδοσία σε προσωπικό επίπεδο; Το μέλλον θα σας δείξει. Ως προς τα αισθηματικά σας, εάν έχετε ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και ίσως μακροχρόνια για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Η αγάπη κερδίζεται σταδιακά και δεν χαρίζεται…

Τοξότης

Επενδύστε δημιουργικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν σύντομα. Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεστε ότι πρέπει να προσέχετε και την σκιά σας. Μην ενεργείτε αψυχολόγητα και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα… Μην φορτώνεστε με υποχρεώσεις που και σεις γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα.

Αιγόκερως

Είναι μια μέρα γεμάτη προκλήσεις για σας! Αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια, γιατί δεν ξέρετε προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε, προσπαθήσετε όμως σαν είστε ειλικρινείς στην επικοινωνία σας. Ίσως να συνειδητοποιήσετε το πόσες ευκαιρίες χάσατε τον τελευταίο καιρό από έλλειψη δράσης ή από λανθασμένους χειρισμούς και θα τα βάψετε μαύρα σήμερα. Ότι έγινε, έγινε. Κοιτάξτε μπροστά.

 Υδροχόος

Ελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και το πνεύμα σας για να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξη σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις. Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

 

Ιχθείς

Ανατροπές και αλλαγές θα υπάρξουν στα σχέδια σας, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει. Θα πρέπει πιθανώς να προσαρμοστείτε στις ορέξεις του συντρόφου σας, που προτιμά να μένει και να περάσει το βράδυ στο σπίτι. Ως προς τους αδέσμευτους, μην απορρίπτετε αβασάνιστα μια πρόσκληση, ακόμα και αν προέρχεται από ένα άγνωστο άτομο. Ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being