Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Το 2021 ας μάς φέρει υγεία και μια μεγάλη αγκαλιά

Το 2021 ας μάς φέρει υγεία και μια μεγάλη αγκαλιά
Νασόπουλος Νάσος

1 Ιανουαρίου 2021- 570η ΗΜΕΡΑ του Ημερολογίου

Ας μείνει το 2020 πίσω μας ως μια χρονιά που θα θέλαμε να μην έχει έρθει.

Ας είναι το 2021 μια χρονιά καλύτερη.

Αν και ξέρουμε ότι δεν θα πάψουν να υπάρχουν προβλήματα.

Όμως, με την εμπειρία που απέκτησα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που παλεύω με τον καρκίνο, θα σας πω ότι μεγαλύτερο πρόβλημα από μια σοβαρή ασθένεια, όπως ο καρκίνος, δεν υπάρχει. Αν θεωρείται ότι ο κορωνοϊός, λόγω περιορισμών, άλλαξε δραματικά τη ζωή σας, θα σας πω ότι με την καραντίνα και τους λοιπούς περιορισμούς έκανα πλάκα!

Σιγά, μην με προβληματίσει η καραντίνα. Σιγά μην με στενοχωρήσει ότι δεν μπορούσα να πάω για ψώνια. Κι ούτε καν διανοήθηκα να ψωνίσω από e-shop πολυκαταστημάτων. Όταν τελειώσουν οι περιορισμοί, καλά να είμαι και θα πάω στα μικρά τοπικά καταστήματα να ψωνίσω ό,τι χρειάζομαι.

Ό,τι χρειάζομαι και όχι ό,τι με θαμπώνει.

Γιατί μετά από ενάμιση χρόνο, δεν με θαμπώνει τίποτε σχετικό με υλικά αγαθά, με «κατακτήσεις» και άλλους παρόμοιους στόχους.

Κατάλαβα ότι το μόνο που έχει αξία είναι να ‘μαστε καλά και να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε.

Κατάλαβα ότι το μόνο που έχει αξία είναι να χαιρόμαστε την κάθε ημέρα απλά, έτσι όπως μάς προσφέρεται, χωρίς άγχη και μάταια κυνηγητά υλικού πλούτου.  

Κατάλαβα ότι δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από το να μην πονάς, να μην τρέχεις σε γιατρούς και νοσοκομεία, να μην ταλαιπωρείσαι με εξετάσεις και θεραπείες.

Σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου αυτό να σας φέρει το 2020: υγεία και συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι η ζωή είναι σύντομη και πρέπει να «ρουφάμε» κάθε λεπτό της, κάθε μικρή ευχαρίστηση που μας προσφέρει. Να σας φέρει ότι μας στέρησε το 2020: μια μεγάλη αγκαλιά από αγαπημένους μας ανθρώπους.

Χρόνια Πολλά, με υγεία και χαρές…

Σήμερα μην μου στείλετε εμπειρίες ή προβλήματα. Αν θέλετε στείλτε μου ευχές και όνειρα που θα θέλατε να δημοσιεύσουμε στη στήλη μας, τις επόμενες ημέρες: [email protected].

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαβάστε το Ημερολόγιο ενός Καρκινοπαθούς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Το ημερολόγιο