Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Ο Ραφαήλ παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο και αναζητά δότη μυελού των οστών

Ο Ραφαήλ παλεύει δεύτερη φορά με τον καρ...
Νασόπουλος Νάσος

26-27 Δεκεμβρίου 2020- 564η-565η ΗΜΕΡΕΣ του Ημερολογίου

Ακόμα ένας νέος άνθρωπος δίνει την μάχη για τη ζωή με αντίπαλο τον καρκίνο. Δεν χάνει την αισιοδοξία του και δίνει τη μάχη του με θάρρος. Πρόκειται για ένα παλικάρι από τη Λεμεσό της Κύπρου, τον Ραφαήλ Στυλιανού, που αναζητά συμβατό δότη μυελού των οστών βρίσκεται τον τελευταίο μήνα ο Ραφαήλ Στυλιανού από τη Λεμεσό.

Παρά το γεγονός ότι η προσέλευση του κόσμου για δειγματοληψία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δεν έχει εντοπιστεί κάποιος συμβατός δότης για να μπορεί ο Ραφαήλ να μεταβεί στη Γερμανία και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Ο Ραφαήλ διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία την 1η Οκτωβρίου το 2013, ενώ βρισκόταν για σπουδές στην Ελλάδα και μετέβη εσπευσμένα στην Κύπρο καταφέρνοντας να το αντιμετωπίσει με χημειοθεραπείες, επιστρέφοντας στις σπουδές του και πραγματοποιώντας τα όνειρα του.

Ωστόσο, επτά χρόνια μετά ο Ραφαήλ καλείται να φανεί για ακόμη μια φορά δυνατός αναζητώντας δότη μυελού των οστών.

Σε ανάρτηση του ο νεαρός από τη Λεμεσό με θετική σκέψη ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται δίπλα του και φυσικά τον κόσμο που έχει μεταβεί στα διάφορα σημεία για να δώσει δείγμα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ακόμα δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου, κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος η κάποια που θα μου μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το χαμόγελο μου, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. Για τις άλλες επαρχίες μην διστάσετε να με ρωτήσετε».

Η προσπάθειες για εύρεση δότη για τον Ραφαήλ πρέπει να συνεχίσουν και όλοι μας να αφιερώσουμε μόλις ένα λεπτό με την ελπίδα να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον Ραφαήλ.

Αυτή είναι η ανάρτησή του, στην οποία υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για δειγματοληψία:

Όποιος μπορεί και έχει τη διάθεση ας επικοινωνήσει μαζί του, μήπως και μπορέσει να βοηθήσει το παλικάρι.

Σε αυτό το email [email protected] στείλτε μου τα μηνύματά σας (σκέψεις, συναισθήματα, εμπειρίες ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θέλετε να ερευνήσουμε), ή το τηλέφωνό σας (αν θέλετε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά) και να είστε σίγουροι ότι η δύναμη που θα δώσει ο ένας στον άλλον θα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος στη μάχη που δίνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαβάστε το Ημερολόγιο ενός Καρκινοπαθούς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Το ημερολόγιο