Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: «Στο κόκκινο» η ΜΕΘ στο Ρίο- Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας

Κορωνοϊός: «Στο κόκκινο» η ΜΕΘ στο Ρίο- ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Γιάννης Καρβέλης στο thebest.gr: Δεν μένει κανείς αβοήθητος

Ασθενείς με κορωνοϊό από διάφορα σημεία της Ελλάδας νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Πάτρας. Αυτή τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονται 17 ασθενείς στην κλινική covid ενώ 12 ασθενείς βρίσκονται στη ΜΕΘ. Από αυτούς είναι διασωληνωμένοι οι έξι. Από την άλλη, στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας, στον Άγιο Ανδρέα, νοσηλεύονται 17 ασθενείς στην κλινική covid και τέσσερις ασθενείς, διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Οι ασθενείς έρχονται στα νοσοκομεία της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr,  έρχονται κυρίως από την Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, στα νοσοκομεία υπάρχουν ασθενείς από το Βόλο, τη Λαμία, την Κοζάνη, την Φλώρινα, τα Γρεβενά κ.α.

Γεμάτη η ΜΕΘ covid στο Ρίο

Γεμάτες είναι κλίνες στη ΜΕΘ covid του Ρίου. Πριν λίγο διάστημα στην ΜΕΘ προστέθηκαν κάποιες ακόμα κλίνες, ωστόσο φαίνεται πως οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες.

Ερωτηθείς από το thebest.gr ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης σχετικά με το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κενά κρεβάτια στη ΜΕΘ covid στο Ρίο, αρκέστηκε στο «να μην αποκαλύψει το επιχειρησιακό του σχέδιο» όπως είπε και να δηλώσει «Δεν μένει κανείς αβοήθητος. Ό,τι χρειάζεται να γίνει, είμαστε σε θέση να το κάνουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις