Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπαράζ από τροχαία στην Πάτρα, μέσα στην καραντίνα -Tρία απανωτά το πρωί του Σαββάτου

Μπαράζ από τροχαία στην Πάτρα, μέσα στην...

Παρά την μειωμένη κίνηση

Τρία τροχαία ατυχήματα συνέβησαν στην Πάτρα σήμερα Σαββατο από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση καθώς διανύουμε περίοδο απαγόρευσης κυκλοφορίας. Το τελευταίο τροχαίο συνέβη στα Βραχνέικα, και προστίθεται στα άλλα δύο που έγιναν, το πρωί του σαββάτου, στην Πάτρα.

Να σημειώσουμε ότι τα τροχαία ατυχήματα στην Πάτρα, τις τελευταίες μέρες αλλά και ώρες... είναι απανωτά. Μπορεί να βρισκόμαστε σε lockdown και η κίνηση στους δρόμους να είναι μειωμένη, ωστόσο ειδικά τις τελευταίες ώρες σημειώθηκαν πολλά ατυχήματα.

Στο τρίτο τροχαίο σήμερα, στα Βραχνέικα, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο. 

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, περίπου στις 9.30, ένα όχημα παρέσυρε, στην οδό Κανελλοπούλου, έναν άνδρα ο οποίος είχε βγει για τρέξιμο. Αργότερα, δύο οχήματα συγκρούστηκαν στην οδό Καλαβρύτων και Φωκέας. Οι αερόσακοι άνοιξαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και χθες, Παρασκευή, στην Ακτή Δυμαίων

Ένας άνδρας γύρω στα 60 απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον διακόμισε στο νοσοκομείο του Ρίου. 

Επίσης χθες, μία δικυκλίστρια η οποία όπως υποστηρίζει είδε μάνα και παιδί στο καροτσάκι να πετάγονται πίσω από σταθμευμένο όχημα το οποίο δεν επέτρεπε την ορατότητα στο σημείο

Μετά την παράσυρση η γυναίκα οδηγός του δικύκλου έπεσε στο οδόστρωμα, ενώ τόσο η μάνα και το μικρό παιδί της απομακρύνθηκαν γρήγορα από το σημείο δείχνοντας να μην έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις