Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Tροχαιο με δίκυκλο και τραυματισμό στο κέντρο της Πάτρας- Προσπάθησε ν΄αποφύγει καρότσι με παιδί - ΦΩΤΟ

Tροχαιο με δίκυκλο και τραυματισμό στο κ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στην προσπάθειά της να τους αποφύγει, κατέληξε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε

Μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται στο πεζοδρόμιο της Γούναρη, ελαφρά τραυματισμένη, καθώς λίγο νωρίτερα έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα στην προσπάθειά της όπως αναφέρει να αποφύγει μάνα με καροτσάκι που ξαφνικά διέσχισε κάθετα την οδό Γούναρη, στο ύψος της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Η δικυκλίστρια χτύπησε στο πόδι ενώ σύμφωνα με την ίδια ένοιωσε να παρασύρει ελαφρά το καροτσάκι στο οποίο βρισκόταν ένα μικρό παιδί το οποίο έσπρωχνε η μητέρα του προς το δρόμο. 

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, σύμφωνα με τη δικυκλίστρια η οποία όπως υποστηρίζει είδε μάνα και παιδί στο καροτσάκι να πετάγονται πίσω από σταθμευμένο όχημα το οποίο δεν επέτρεπε την ορατότητα στο σημείο. Μετά την παράσυρση η γυναίκα οδηγός του δικύκλου έπεσε στο οδόστρωμα, ενώ τόσο η μάνα  και το μικρό παιδί της απομακρύνθηκαν γρήγορα από το σημείο δείχνοντας να μην έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Επι τόπου έσπευσε δικυκλιστής του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην νεαρή γυναίκα, ενώ αστυνομικοί της ΔΙΑΣ μετέβησαν στο σημείο για να επιληφθούν του τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις