Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός

Κάποιοι νέοι άνθρωποι στην ζωή σας μπορεί να είναι η αιτία που θα αρχίσετε να βλέπετε την ζωή με περισσότερα χρώματα, καταρρίπτοντας πολλά από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις σας. Είστε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι σήμερα και αυτή η θετική σας ενέργεια μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σας. Νέες πεποιθήσεις και κάποια νέα πρόσωπα στην ζωή σας, σας οδηγούν να πάρετε ριζοσπαστικές αποφάσεις και να οδηγήσετε στο εξής με νέα ρότα την ζωή σας.

Ταύρος

Αισθάνεστε ότι θα πρέπει να επιβραδύνετε λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς σας σήμερα και να χαλαρώσετε. Ο οργανισμός σας έχει σημάνει το καμπανάκι του κινδύνου και πρέπει να βρείτε τον χρόνο να υπακούσετε. Στα αισθηματικά σας θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα αφορούν την συντροφική σας σχέση. Αναζητήστε τις προσωπικές σας ευθύνες για την παρούσα κατάσταση, πριν αποφασίσετε οτιδήποτε…

Δίδυμοι

Σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε πάση θυσία μακριά σας κάθε είδος παρασιτικών ανθρώπων, γιατί θα σας αποσυντονίσουν.  Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σας επιβληθεί, με σκοπό να σας ελέγξει, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε. Μην εμπιστεύεστε τις φήμες για άτομα του περιβάλλοντος σας και προσπαθήστε να επαληθεύσετε τις πληροφορίες που θα κυκλοφορήσουν πριν τις ενστερνιστείτε.

Καρκίνος

Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή επιπλέον εργασίας, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας. Καλύτερα να απορρίψετε κάποια δουλειά και να είστε εμπρόθεσμοι, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεστε και να παρουσιάσετε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την φυσική σας κατάσταση. Είναι καιρός να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να εντάξετε την άσκηση στην ζωή σας για να προλάβετε τα δύσκολα…

Λέων

Η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μόνο να σας βλάψει μπορεί στην παρούσα φάση, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις και να σας ζημιώσει, κυρίως υλικά! Δεν μπορείτε να ελέγξετε την ροή της δουλειάς σας σήμερα, γιατί έχετε διασπάσει τις δυνάμεις σας σε πολλά μέτωπα, και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία.

Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια που είχατε εκπονήσει για μελλοντικούς επιχειρηματικούς στόχους, γιατί θα στεφτούν από επιτυχία! Να είστε επίσης σοβαροί και γειωμένοι στα συναισθηματικά ζητήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε, καθώς όποιος δραστηριοποιείται και ψάχνει, στο τέλος βρίσει αυτό που θέλει!

Ζυγός

Υπάρχει η υποψία μιας νέας αρχής στον αέρα σήμερα. Μπορεί να είναι μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή καριέρας που πλησιάζει ή ακόμη και μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, όπως μια νέα σχέση ή ένας γάμος. Διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, φροντίζοντας παράλληλα για την καλή φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

Σκορπιός

Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δε θα σας λείπει. Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Τοξότης

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες πίσω από την πλάτη σας. Καλύτερα να προσέχετε τους συνεργάτες σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια. Με προσεκτικά ζυγισμένες κινήσεις και διπλωματία θα μπορέσετε να αποφύγετε την εμπλοκή σας σε βυζαντινές δολοπλοκίες που θα δείτε να εξελίσσονται γύρω σας…

Αιγόκερως

Μια αλλαγή στην πορεία του τομέα της καριέρας σας μπορεί να σας γεμίζει με ανασφάλεια, είναι όμως μια κίνηση που οφείλετε να κάνετε για να καταφέρετε να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Τα μάτια σας δεκατέσσερα! Μην αφήνετε να σας εκμεταλλευθούν ή να σας εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι στιγμές που αισθάνεστε ευάλωτοι και χρειάζεστε την στήριξη τρων γύρω σας…

Υδροχόος

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στα φόρτε της! Θα απολαύσετε μια όμορφη βραδιά με φιλική παρέα και θα χαλαρώσετε λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες. Έχετε τη διάθεση να αποτινάξετε τον χειμώνα από πάνω σας και προσβλέπετε στην άνοιξη που βρίσκεται πια κοντά. Κάντε σχέδια για το καλοκαίρι και ανεβείτε ψυχολογικά.

Ιχθείς

Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος και να βρείτε ένα τρόπο επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων σας, αλλά και των διαφορών σας με τους γύρω. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην κάνετε παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being