Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυξημένη η κίνηση στο κέντρο της Πάτρας το πρωί της Δευτέρας - Έπεσαν πρόστιμα - ΦΩΤΟ

Αυξημένη η κίνηση στο κέντρο της Πάτρας ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το Σαββατοκύριακο η καραντίνα ήταν πιο έντονη

Δημοτικά σχολεία, παιδικοί σταθμοί και νηπιαγωγεία, έβγαλαν στους δρόμους περισσότερο κόσμο το πρωί της Δευτέρας, καθώς οι γονείς ανέλαβαν την μετακίνηση που προβλέπεται για το λόγο αυτό. Η κίνηση στο κέντρο της Πάτρας και όχι μόνο, ήταν σαφώς μεγαλύτερη απ' ότι ήταν το Σαββατοκύριακο που η Πάτρα ήταν άδεια. Αρκετοί ήταν κι αυτοί που έκαναν πρωϊνή γυμναστική, ή έβγαλαν βόλτα το σκύλο τους.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται με αυστηρότητα οι έλεγχοι για πολίτες που κινούνται είτε πεζοί είτε με τα οχήματά τους, ωστόσο δεν έχουν εξασφαλίσει αιτιολογικό μετακίνησης. Τα μπλόκα της αστυνομίας δεν στήνονται μόνο στο κέντρο αλλά και εκτός αυτού. Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους το αιτιολογικό της μετακίνησής τους, είτε σε έντυπο, είτε στο κινητό τους τηλέφωνο. Οι περισσότεροι έλεγχοι πάντως, έβρισκαν τους πολίτες σύννομους με το αιτιολογικό στο χέρι.

Αυξημένη ήταν η κίνηση στην πορεία της ημέρας και σε εκτός κέντρου όπως η Ακρωτηρίου, ειδικά στο τμήμα από την πλατεία Παπανδρέου ως τον Γλαύκο. Μία από τις διαφορές άλλωστε του δεύτερου lockdown σε σχέση με το πρώτο, είναι πως είναι ανοικτά τα δημοτικά σχολεία και τα ειδικά σχολεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις