Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Σαν να είναι γιορτές»- Ξεχύθηκαν στους δρόμους οι πατρινοί πριν το lockdown

«Σαν να είναι γιορτές»- Ξεχύθηκαν στους ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Αυξημένη η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα

Στους δρόμους για αγορές πριν την επιβολή του lockdown έχουν ξεχυθεί οι πατρινοί από το απόγευμα της Πέμπτης.  Μετά την ανακοίνωση του lockdown, πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να καλύψουν ανάγκες και ελλείψεις αφού από αύριο, Σάββατο, το λιανεμπόριο θα είναι κλειστό.

Αυξημένη κίνηση δεν παρατηρείται μόνο στα καταστήματα των πολυεθνικών εταιριών αλλά και σε μικρά, τοπικά καταστήματα. Το σκηνικό θυμίζει γιορτές, όπως αναφέρει στο thebest.gr, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Κώστας Ζαφειρόπουλος.

«Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι από τις πολύ καλές ημέρες για το εμπόριο, στην Πάτρα. Οι καταναλωτές αγοράζουν πράγματα που τους λείπουν και παραλαμβάνουν και πράγματα που είχαν παραγγείλει. Παρατηρείται μία μεγάλη κίνηση και αναμένεται κάποιοι να μείνουν λίγο παραπάνω από το κανονικό προκειμένου να εξυπηρετήσουν. Ωστόσο το μεσημέρι τα μαγαζιά θα είναι κλειστά» εξηγει ο κ. Ζαφειρόπουλος.

«Το σκηνικό θυμίζει γιορτές. Ωστόσο Αυτές οι δύο μέρες είναι σταγόνες στον Ωκεανό αφού από αύριο , και για 20 μέρες, μπαίνει λουκέτο» αναφέρει προβληματισμένος.

Να επισημάνουμε ότι αυτο το lockdown ήρθε με το ξεκίνημα των εκπτώσεων. Πρακτικά θα ξεκινούσαν την προηγούμενη Κυριακή, όμως λόγω της έξαρσης του ιού στη χώρα, τελικά παρέμειναν κλειστά. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις