Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Αναστάτωση σε Λύκειο της Πάτρας από mail που ενημερώνει για κρούσμα- Άγνοια δηλώνουν οι φορείς

Κορωνοϊός: Αναστάτωση σε Λύκειο της Πάτρ...

ΔΕΙΤΕ τι έχει συμβεί

Σάλος προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με την πληροφορία ότι στο 11ο Γενικό Λύκειο της Πάτρας έχει προκύψει κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή.

Επισήμως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, ούτε στην σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πατρέων προκειμένου να προχωρήσει σε απολύμανση του κτιρίου, ωστόσο ένα email που φέρεται να έχει κυκλοφορήσει από το μεσημέρι της Δευτέρας υποδαυλίζει το κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το mail του σχολείου φέρεται να υπάρχει ενημέρωση για επιβεβαιωμένο κρούσμα, γεγονός που εντείνει την ανησυχία των γονέων. Ουδείς γνωρίζει έως τώρα γιατί αυτή η ενημέρωση υπάρχει εδώ και πάνω από 24 ώρες και όλοι ο φορείς αρνούνται να επιβεβαιώσουν το κρούσμα, εάν φυσικά το συγκεκριμένο email είναι πραγματικό.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Ανδρέα Ζέρβα ο οποίος μας δήλωσε ότι δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση για κρούσμα στο συγκεκριμένο σχολείο.

Παράλληλα δεν υπάρχει καμία αναφορά στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα στην επίσημη λίστα του υπουργείου Παιδείας. Εκεί ακόμα βρίσκονται μόνο το τμήμα Γ1 του 12ου Γυμνασίου, τα τμήματα Β1, Β2, Β3 του 2ου Λυκείου και το Β1 του 54ου Δημοτικού σχολείου της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις