Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή τσιγγάνα του GNTM 3, Παρασκευή Κερασιώτη άκουσε τα "σχολιανά" της από την εκνευρισμένη κριτή Ζενεβιέβ

Η Πατρινή τσιγγάνα του GNTM 3, Παρασκευή...

Πολλοί από τους συμμετέχοντες του ριάλιτι μόδας δεν ικανοποίησαν την κριτή Ζενεβιέβ Μαζαρί

H 19χρονη καλλονή τσιγγάνα Παρασκευή Κερασιώτη από την Πάτρα που παίρνει μέρος στο φετινό μικτό Greece’s Next Top Model στο κανάλι Star έχει γενικά εντυπωσιάσει και θεωρείται και από τα φαβορί. Πάντως στο επεισόδιο που είδαμε την Δευτέρα 19/10/2020 το βράδυ και αφορούσε μία φωτογράφηση που τα υποψήφια μοντέλα έκαναν ανά δύο μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο με διαφορετικό συναίσθημα κάθε ομάδα, είδαμε πως άκουσε λίγο τα «σχολιανά» της από την κάπως εκνευρισμένη Ζενεβιέβ Μαζαρί από την κριτική επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα κι όπως έγραψε το sputniknews.gr, η όμορφη και φυσική Παρασκευή έκανε φωτογράφηση μαζί με την «εξωτική» Ρασέλ και ο σχεδιαστής και μέλος της επιτροπής Άγγελος Μπράτης έκανε ορισμένες παρατηρήσεις φανερώνοντας πως δεν είχε μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της φωτογράφησης τους, ενώ η Ζενεβιέβ επίσης χαρακτήρισε το συγκεκριμένο ζευγάρι ως βαρετό και πως δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια. Σε παρόμοια επίπεδα κινήθηκαν και τα σχόλια του φωτογράφου και μέλους της επιτροπής, Δημήτρη Σκουλού, ενώ εντύπωση προκάλεσε η έκρηξη της Ζενεβιέβ όταν η Παρασκευή Κερασιώτη προσπάθησε να δικαιολογήσει τα λάθη της στη φωτογραφία!

Έντονη ήταν η κριτική και για τη Λία και τη Μαριαγάπη. Το μοντέλο και κριτής Βίκυ Καγιά έδωσε μεν τα συγχαρητήριά της στην πρώτη αλλά όσον αφορά στη Μαριαγάπη υπογράμμισε πως έχει αρχίσει να βλέπει μια πτώση στην απόδοσή της. Σύμφωνα με τη Ζενεβιέβ, οι δύο κοπέλες είναι η «χρυσή μετριότητα» του φετινού GNTM όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ ο Δημήτρης Σκουλός δήλωσε επίσης πως η φωτογράφισή τους θεωρείται από τον ίδιο ως αποτυχημένη.

Στο μεταξύ η μεγαλύτερη αδελφή της Παρασκευής, Μαρία Κερασιώτη μίλησε στην εκπομπή του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου. Η 19χρονη τσιγγάνα Παρασκευή έχει γεννηθεί σε μία φτωχική συνοικία κοντά στην Πάτρα και έχει ζήσει δύσκολα παιδικά χρόνια. Ανήκει σε πολύτεκνη οικογένεια και τα σημαντικότερα πρόσωπα στη ζωή της, όπως γράφει συνεχώς στα social media, είναι οι τρεις αδελφές της Μαρία, Γαβριέλα και Ελένη, με τις οποίες είναι πολύ δεμένη.

Η Μαρία ασχολείται με τον στίβο & μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», είπε τα εξής:.

«Εγώ είμαι 21 ετών, η Ελένη είναι 20, η Παρασκευή είναι 19 και η μικρότερη αδελφή μας είναι 16 ετών. Η Παρασκευούλα είναι το πιο συνεσταλμένο παιδί της οικογένειας. Όταν εμείς βγάζαμε φωτογραφίες εκείνη ήταν πάντα εκτός, δεν ήθελε και τόσο. Γι’ αυτό δεν έχουμε και πολλές φωτογραφίες μαζί. Τα τελευταία 2 χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας. Έβλεπε Shopping Star και GNTM και το είχε βάλει στόχο να γίνει μοντέλο», ανέφερε ενώ πρόσθεσε πως «η Παρασκευούλα είναι αυτό που βλέπετε. Κάνει φιλίες αλλά σπάνια, είναι πάντα με το δίκιο και δεν μπορεί τη διπροσωπία. Δεν έχει δείξει ακόμα τίποτα στο διαγωνισμό, έχει πάρα πολλές δυνατότητες. Γενικά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένες, έτσι μας έχουνε μάθει οι γονείς μας. Κάθε φορά, σε κάθε επεισόδιο που την παρακολουθούμε, συγκινούμαστε όλοι! Η Παρασκευή μου δίνει μεγάλη δύναμη με αυτό που κάνει. Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι αδελφή μου και έκανε αυτό το βήμα!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight