Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λένα Δροσάκη- Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο τους

Λένα Δροσάκη- Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Οι...

Τα instastory....

Όμορφες οικογενειακές στιγμες ζουν η πατρινή ηθοποιός Λένα Δροσάκη και ο επίσης ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης που πριν λίγους μήνες έγιναν γονείς.

Οι δυο ηθοποιοί ήρθαν κοντά την άνοιξη του 2018 κι αν και το πρώτο διάστημα κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη συνέχεια άρχισαν να εκφράζουν και δημόσια τον έρωτά τους σε κάθε ευκαιρία.

Το Φεβρουάριο του 2020 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αιφνιδίασε τους πάντες όταν σε μια νυχτερινή έξοδο με την αγαπημένη του ανέβηκε πάνω στη σκηνή και μπροστά στο κοινό της έκανε πρόταση γάμου. Λίγους μήνες μετά πραγματοποίησαν τον πολιτικό τους γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αχαϊα και λίγες μέρες μετά υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Σήμερα οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή με τον γιο τους. Συχνά μάλιστα μοιράζονται και τρυφερά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Κάτι τέτοιο συνέβη και χθες που η Λένα Δροσάκη ανέβασε ένα instastory με τον σύζυγο της να κοιμάται έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο τους.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβασε και μία φωτογραφία με τη Λένα Δροσάκη και τον γιο τους, που προφανώς τράβηξε ο ίδιος. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight