Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεύεται σήμερα η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Παντρεύεται σήμερα η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Στις Σπέτσες

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου, καθώς το ζευγάρι παντρεύεται στις Σπέτσες!

Οι δυο τους, αν και δεν είναι πολύ καιρό μαζί, ζουν ένα μεγάλο έρωτα, ο οποίος πρόκειται να επισημοποιηθεί. Ο γάμος δε θα γίνει στην Αθήνα, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, αλλά στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες.

Το βράδυ της Παρασκευής η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου διοργάνωναν ένα μικρό πάρτι, στο οποίο παραβρέθηκαν οι στενοί συγγενείς και οι λιγοστοί καλεσμένοι.

Αν και το ζευγάρι αρχικά είχε αναβάλλει το γάμο λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού τελικά  θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σήμερα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πρόβαλε το μεσημέρι του Σαββάτου, αποκλειστική φωτογραφία του ζευγαριού, το οποίο βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά.

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου θα φτάσουν στο εκκλησάκι με καΐκια, ενώ η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν να βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της σήμερα, αλλά τελευταία στιγμή ακύρωσε χωρίς να αποκαλύψει τον ακριβή λόγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight