Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις

Κριός

Φίλοι Κριοί, σήμερα είναι πιθανό να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα. Πολλοί από τους στόχους σας θα επιτευχθούν εύκολα, σαν να έχετε την εύνοια του σύμπαντος. Ωστόσο, θα πρέπει να κουνήσετε και σεις το χεράκι σας, γιατί δεν συμβαίνουν θαύματα. Εάν έχετε ένα πραγματικά σημαντικό στόχο, προετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε και δράστε προσεκτικά.

Ταύρος

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα θα μπορέσετε να μεταβιβάσετε τα από ψυχής αιτήματα σας, στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε. Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Δίδυμοι

Αρκετά δύσκολη μέρα σήμερα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό.

Καρκίνος

Με ηρεμία και καθαρό μυαλό μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα από ότι φαντάζεστε. Θα πρέπει όμως πριν ενεργήσετε να έχετε σαφείς στόχους και ξεκάθαρες προτεραιότητες. Η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από μια ενδιαφέρουσα κοινωνική και αισθηματική ζωή! Μια νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει σήμερα μπορεί να εξελιχθεί εξαιρετικά καλά στο μέλλον.

Λέων

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στις σχέσεις σας με τον σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις. Προσέξτε μήπως μια κρυφή συνεννόηση, σας βλάψει τελικά αντί να σας ωφελήσει σήμερα. Μια απροσδόκητη αναποδιά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν ανανεωθείτε ψυχικά. Αποφύγετε την συνεργασία με αναξιόπιστους και αφερέγγυους ανθρώπους, ειδικά σήμερα, γιατί ή θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε ανωτέρους ή θα μπείτε σε περιπέτειες χωρίς τέλος.

Ζυγός

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

Σκορπιός

Κάποιες αναμνήσεις από το πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν επιστρέφουν και στοιχειώνουν την μέρα σας. Απωθήστε ότι σας προκαλεί πόνο και αγωνία για να μην αποτελέσει τροχοπέδη στην πορεία σας. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητα άτομα και επηρεάζεστε σε σημαντικό βαθμό από τις ανησυχίες και τα προβλήματα των άλλων. Άλλο είναι όμως να συμπαρίστασθε σε φίλους και άλλο να οικειοποιείστε ξένα προβλήματα και να υποφέρετε…

Τοξότης

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες. Αρκετά απαιτητικοί και ιδιόρρυθμοι γίνονται οι συνεργάτες στη δουλειά σήμερα. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τις καταστάσεις. Προς το βράδυ η πίεση που θα νιώσετε θα είναι κάπως υπερβολική.

Αιγόκερως

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να σας προβληματίζει σήμερα ή να σας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεστε απόλυτα στην σχέση αυτή.

Υδροχόος

Δεν χρειάζεται να σας πιάνει κατήφεια. Κάποια πράγματα τελειώνουν, κάποια άλλα όμως ξεκινούν. Αυτός είναι ο φυσικός κύκλος της ζωής και η μετεξέλιξη μας είναι μέρος της φυσικής μας πορείας… Προσοχή ωστόσο σε ποιους θα εμπιστευτείτε τα εσώψυχα σας! Υπάρχουν άτομα που δεν αξίζουν της εμπιστοσύνης σας και θα πρέπει να τα απομακρύνετε από κοντά σας, γιατί θα σας κάνουν ζημιά.

Ιχθείς

Αναζητήστε την στήριξη, ψυχολογική ή πρακτική, στους γύρω σας, για να μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο που έχετε περιέλθει και να προχωρήσετε σε ότι έχετε αποφασίσει να κάνετε στην ζωή σας. Σε μια αντιπαράθεση που θα προκύψει σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, εσείς έχετε το σημαντικότερο μερίδιο ευθύνης, άσχετα εάν το καταλογίζετε στους άλλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being