Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Βγήκαν τα αποτελέσματα των 25 εργαζομένων στο Κ.Υ. Χαλανδρίτσας

Κορωνοϊός: Βγήκαν τα αποτελέσματα των 25...

Είναι ευτυχώς όλα αρνητικά

 

Το απόγευμα της Δευτέρας βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν σε δύο γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr και τα 25 δείγματα που ελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας είναι αρνητικά. Οι δύο γιατροί που έχουν βγει θετικοί βρίσκονται σε καραντίνα και δεν προσέρχονται στην εργασία τους.

Θυμίζουμε ότι συνολικά τρεις γιατροί έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό τις τελευταίες ήμέρες σε Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας (δύο) και Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας (ένας ειδικευόμενος). Όπως πληροφορείται το thebest.gr σήμερα έγινε απολύμανση των χώρων του Κέντρου Υγείας και ελήφθησαν από τον ΕΟΔΥ δείγματα για τη διενέργεια τεστ από όλους τους εργαζόμενους. Το Κέντρο Υγείας λειτουργεί κανονικά.

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής μάλιστα διατύπωσε το αίτημα να κλείσει το Κέντρο Υγείας μέχρις ότου διενεργηθούν τα τεστ στο προσωπικό και βγουν τα αποτελέσματα. Ωστόσο ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης επισημαίνει στο thebest.gr πως δεν προβλέπεται  το κλείσιμο του Κέντρου και πως το προσωπικό εργάζεται με τα απαραίτητα μέτρα, μάσκες παντού και αυτοέλεγχος. Στην περίπτωση που κάποιος έχει το παραμικρό σύμπτωμα ακολουθούνται τα προβλεπόμενα για τη μη διασπορά του ιού.  

Την ίδια ώρα 8 είναι οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Ρίου. Ο ένας νοσηλεύεται με μάσκα σιπάπ στον θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Ως προς τον Άγιο Ανδρέα έχει γίνει ιχνηλάτηση των επαφών του ειδικευόμενου γιατρού του νοσοκομείου που βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις