Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση.

 

Κριός

Μπορεί να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που να σχετίζονται με δευτερεύοντα ζητήματα στην εργασία και τη ζωή σας. Υπάρχει σήμερα η πιθανότητα να επιλυθούν επιτυχώς πολλά προβλήματα, αν δεν σας απορροφήσουν τα προβλήματα των άλλων. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, μπορεί να απογοητευτείτε από τα αποτελέσματα των διάφορων σχέσεών σας.

 

Ταύρος

Αποφύγετε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται ένα γρήγορο και μεγάλο κέρδος. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξει κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία σε μια οικιακή συσκευή που θα σας εκνευρίσει.  Προς το τέλος όμως της ημέρας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ειδικά οι αδέσμευτοι, πιθανότατα στο Διαδίκτυο.

 

Δίδυμοι

Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα και πάθος και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε από το μέτρο και μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι αγαπάτε. Πετάξτε επίσης από την ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

 

Καρκίνος

Έχετε την τάση να κάνετε βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις ή ενέργειες, που αφενός δεν θα έχουν πρακτικό αντίκρισμα και αφετέρου θα φέρουν ένα γενικό εκνευρισμό! Ανατροπή των προγραμμάτων σας θα φέρει σήμερα η μέρα και θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Μην δυσανασχετείτε με όσα θα ακούσετε σε μια συζήτηση, γιατί εάν σκεφτείτε κάποια πράγματα θα αναγκαστείτε να παραδεχτείτε ότι είχαν δίκαιο.

 

Λέων

Ίσως να δώσετε λαβή για σχόλια σήμερα ή αφορμή στους αντίζηλους να σας πολεμήσουν. Μια συζήτηση θα επηρεάσει τη ψυχική σας διάθεση! Μην αφήνετε τόσο εύκολα να σας πληγώνουν. Θωρακιστείτε!!! Το βραδάκι υπόσχεται τρυφερές στιγμές  με το ταίρι σας.

 

Παρθένος

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέου εγχειρήματος! Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα δώσουν νέα τροπή στην καθημερινότητα σας! Θα βρείτε την δύναμη να βρείτε λύσεις σε ένα πρόβλημα που σας δημιουργεί άγχος

 

Ζυγός

Κάτι νέο πλανάται στην ατμόσφαιρα! Για κάποιους θα μπορούσε να είναι ένα νέο φλερτ, για κάποιους άλλους μια νέα δημιουργική απασχόληση. Σε επίπεδο επαγγελματικών, υπάρχει το ενδεχόμενο να αισθάνεστε ότι η καριέρα σας έχει βαλτώσει τον τελευταίο καιρό και ότι κάτι πρέπει να κάνετε. Σήμερα θα βρεθεί στον δρόμο σας η ευκαιρία που θα σας βγάλει από την στασιμότητα. Αδράξτε την!

 

Σκορπιός

Εκεί που νομίζατε ότι η δουλειά σας έχει βρει τον ρυθμό της και είστε σε καλό δρόμο, η μέρα έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει να επαναπαυτείτε, γιατί βρίσκεστε μόλις στην αρχή και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε. Επιπλέον , ένα οικογενειακό πρόσωπο θα χρειαστεί την υποστήριξη και καθοδήγηση σας σήμερα. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και αρκετή από την υπομονή και πειθώ σας για να μπορέσετε να βοηθήσετε αποτελεσματικά.

 

Τοξότης

Απογοήτευση και μοναξιά ίσως να αισθανθείτε και θα έχετε την διάθεση να κρυφτείτε στο καβούκι σας. Καλύτερα όμως θα ήταν να βρείτε έξω, έστω και με το ζόρι, και να χαλαρώσετε με φιλική παρέα. Προσέξτε όμως ποιόν εμπιστεύεστε, ιδίως στον εργασιακό σας χώρο. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο γύρω σας που προσπαθεί να σας υπονομεύσει και δεν είναι ανάγκη να τους οπλίσετε το χέρι…

 

Αιγόκερως

Είναι μια εξαιρετική μέρα για τα επαγγελματικά σας η σημερινή, αρκεί να είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι. Η ρεαλιστική δράση είναι αυτή που θα σας εξασφαλίσει την επιτυχία των στόχων σας. Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις και εντάσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα άστρα δεν ευνοούν τα οικονομικά. Κόψτε σπατάλες, μην κάνετε επενδύσεις και περιορίσετε τις απαιτήσεις των άλλων.

 

Υδροχόος

Γόνιμη η μέρα για νέες ιδέες που με την πάροδο του χρόνου θα αποτελέσουν την βάση, πάνω στην οποία θα οικοδομήσετε το μέλλον της επαγγελματικής σας ανάκαμψης. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

 

Ιχθείς

Πολύ ενέργεια θα διαθέτετε σήμερα και θα είστε σε θέση να τελειώσετε όλα εκείνα που το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν μείνει στην μέση λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης. Ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, ενδεχομένως αλλάζοντας τη διακόσμηση, μια και ακόμη και μικρές αλλαγές μπορούν να σας ανανεώσουν.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being