Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον θα έλεγε «ναι» σε υπερήρωα της Marvel

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον θα έλεγε «να...

Το "Tenet" όπου πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό, άρεσε στο κοινό & έχει φτάσει τα 285 εκατ. δολάρια παγκοσμίως σε εισπράξεις

Έτοιμος να μπει στην ομάδα των υπερηρώων της Marvel Cinematic Universe δηλώνει ο Αμερικανός ηθοποιός Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον -John David Washington.

Ο 36χρονος γοητευτικός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν που είδαμε και στην Πάτρα, και μίλησε στο Nerd Reactor στη διάρκεια προώθησης της ταινίας. To “Tenet” σε εισπράξεις έχει φτάσει παγκοσμίως τα 285 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων μόλις τα 42 προέρχονται από το box office της Βορείου Αμερικής.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον ποιος είναι ο υπερήρωας που θα ήθελε να υποδυθεί είπε τα εξής: «Θέλω να πω, υπάρχουν τόσοι πολλοί. Νομίζω ότι εξαρτάται από ποιος θα είναι, ποιος σκηνοθέτης θα θέλει να το κάνει μαζί μου. Θα δούμε. Θέλω να είμαι ανοιχτός. Δεν θέλω να με βάλω σε καλούπια. Ίσως υπάρχουν χαρακτήρες για τους οποίους δεν έχει γίνει ακόμη αναφορά ή δεν έχουν αναπτυχθεί ή δεν έχουν εμφανιστεί σε καμία ταινία. Θα ήθελα να δω τι θα μου πρότειναν, αν γίνει ποτέ».

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον είναι γιος του 65χρονου βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Denzel Washington και θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα στο Χόλυγουντ. Το 2018 τον είδαμε σε δεύτερο ρόλο στο «The Old Man & the Gun» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και στη συνέχεια να συμπρωταγωνιστεί με τον Άνταμ Ντράιβερ στο βραβευμένο με Όσκαρ σεναρίου φιλμ του Σπάικ Λι, «Η Παρείσφρηση».

Και με στοιχεία από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight