Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση. Κρόνος ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 11 Μαΐου.

 

ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον αισθηματικό τομέα. Το ένστικτο σας είναι αρκετά ισχυρό για να σας καθοδηγήσει στις αποφάσεις που θα πάρετε αναφορικά με το μέλλον με τον σύντροφο σας. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες ευνοούνται! Ερωτικά, κάτι νέο εμφανίζεται, για σας τους αδέσμευτους που μπορεί να υπόσχεται πολλά! Ζήστε το, με ρεαλισμό και μέτρο, αν κρίνετε ότι το τελευταίο ειδικά είναι απαραίτητο...

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημέρα προσφέρεται να διορθώσετε κάποια λάθη του παρελθόντος στον οικονομικό τομέα, αλλά και να καλύψετε τα οικονομικά ανοίγματα που έχετε κάνει πρόσφατα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό θα ήταν να κατασταλάξετε πρώτα μέσα σας, για το τι είναι αυτό που θέλετε, και μετά να ανοίξετε τα φτερά σας για το ταξίδι του έρωτα… Μην ταλαιπωρήστε άδικα και ταλαιπωρείτε και τους γύρω σας!

 

ΛΕΩΝ

Σε θέματα οικονομικά, παρόλο που είστε παιδί της οικονομίας, δεν φαίνεται να τα πηγαίνετε ιδιαίτερα καλά σήμερα. Μπαίνετε σε έξοδα, προσπαθώντας να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα...

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα αισθηματικά αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσείς αλλάζετε στάση ως προς  τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σας. Είναι θέμα χρόνου τώρα πια να βελτιωθεί το κλίμα της σχέσης σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Στη δουλειά σας αξιοποιήστε κάποιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεστε τον τελευταίο καιρό. Στον οικονομικό τομέα συνιστάται προσεκτική διαχείριση!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είστε μόνοι, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες! Κάντε όμως προσεκτικές επιλογές και αποφύγετε την ανάμειξη σας με άτομα που είναι ήδη δεσμευμένα… Οι δεσμευμένοι αποφύγετε εξωσυζυγικές περιπέτειες για να μην εκτεθείτε στο μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο πιο πολύ σκέφτεστε τις επιλογές που έχετε στη διάθεση σας, τόσο πιο πολύ μπλέκεστε ανάμεσα στα «θέλω» και στα «πρέπει». Αυτό το διάστημα ωστόσο είναι ιδανικό για ηρεμία και εκεί θα πρέπει να επενδύσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή και τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια πολύ καλή περίοδος να τακτοποιήσετε ότι εκκρεμεί, είτε αφορά θέματα καριέρας και τρέχουσας εργασίας, είτε οικονομικά. Βάλτε τις εκκρεμότητες σας σε τάξη και ξεκινήστε δυναμικά!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η φαντασία σας είναι ζωηρή σήμερα και σας κάνει να ονειροπολείτε. Εκμεταλλευτείτε ωστόσο δημιουργικά την πλανητική αυτή συγκυρία, θολώνοντας τα νερά και επιβάλλοντας με διπλωματία τις απόψεις σας.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being