Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση.

 

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε μια θυελλώδη γνωριμία, που δεν θα έχει όμως ούτε βάθος, αλλά ούτε και διάρκεια στο χρόνο. Απολαύστε το όσο διαρκεί και καλό θα ήταν να κάνετε σαφείς εξ αρχής τις συναισθηματικές σας ανάγκες στους άλλους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ένταση είναι αυτή που κυριαρχεί στο ερωτικό παιχνίδι, αλλά οι κανόνες μπορούν εντελώς ξαφνικά να αλλάξουν. Επέλεξε αν θα υποταγείτε ή αν θα αποχωρήσετε από τη σχέση αυτή με το κεφάλι ψηλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην εμπιστεύεστε τρίτους, γιατί τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει και πάλι σύντομα στο προσκήνιο. Στο χέρι σας είναι εάν θα το δεχτείτε…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Εκτιμήστε ψύχραιμα την κατάσταση στα συναισθηματικά σας και μην προβληματίζεστε ή αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

 

ΛΕΩΝ

Σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα υπόσχονται ανάπτυξη, αργή μεν, αλλά σταθερή. Χρόνο έχετε αρκετό στη διάθεση σας, οπότε μην σας πιάνει ανυπομονησία. Το σημαντικό είναι, να μην αποκλίνετε από τους στόχους και τα πλάνα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με συνεργάτες ή συναδέλφους, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα.

 

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ καλοί στην ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί, αλλά αυτή τη στιγμή απαιτείται αντί για μυϊκή δύναμη να χρησιμοποιήσετε την φαιά ουσία. Όσο φιλοσοφείτε τις καταστάσεις, τόσο δίνετε περιθώρια για λύσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα απαιτεί να είστε ευέλικτοι και να συμπεριφερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Το πνεύμα σας ωστόσο θα είναι ιδιαίτερα ονειροπόλο. Ευνοϊκή και παραγωγική μέρα για συγγραφείς και καλλιτέχνες, που θα ευλογηθούν με εξαιρετικές ιδέες.  

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή αλλά και την ψυχική σας ισορροπία. Εντάξτε επίσης λίγη άσκηση στην ζωή σας, που θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το καθημερινό άγχος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινήστε τη μέρα  με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά. Φροντίστε την υγεία σας, γιατί δεν θα το κάνει κανείς άλλο για λογαριασμό σας!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέρα δράσης αλλά και απαισιοδοξίας η σημερινή, αφού θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Φανείτε ειλικρινές τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους άλλους. Στην προσωπική σας ζωή μην αφήνετε κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος να δηλητηριάσουν το παρόν και την σχέση σας με τον σύντροφό σας.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being