Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νάντια Κοντογεώργη: Οι κρίσεις πανικού επανήλθαν πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της

Νάντια Κοντογεώργη: Οι κρίσεις πανικού ε...

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η Νάντια Κοντογεώργη, η οποία μίλησε για την εκπομπή της στην ΕΡΤ, αλλά και για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει.

Αναφερόμενη στο «ΦλΕΡΤ», αποκάλυψε: «Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή, μπήκα πάρα πολύ δειλά και στην αρχή δεν ήξερα πως θα νιώσω. Έχω εκτιμήσει όλο το σύστημα εις δεκαπλούν γνωρίζοντας το από μέσα».

Όσο για τις δυσκολίες που ενδεχομένως να αντιμετώπισε στην εκπομπή, είπε: «Στην αρχή το έβλεπα πάρα πολύ δύσκολο, τώρα βλέπω το ενδιαφέρον του πράγματος και λέω κοίτα που γνωρίζω και μια άλλη πλευρά τους. Είναι μία δίωρη εκπομπή και νιώθω σαν να έχω κάνει τρεις τέσσερις φορές πρεμιέρα. Την πρώτη μέρα θυμάμαι ότι ήμουν σε ένα πέλαγος και προσπαθούσα να επιβιώσω».

Η Νάντια Κοντογεώργη μίλησε για τις κρίσεις πανικού και την απόφαση της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία: «Δεν παθαίνουν μόνο συνάδελφοι, συμβαίνει αυτό. Δεν είναι εύκολο και για αυτό πήγα και ζήτησα βοήθεια. Κάνω πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία κι όπου μπορώ το λέω και το συνιστώ. Οι κρίσεις πανικού ήταν ένα κομμάτι που με οδήγησε εκεί. Κρίση πανικού έπαθα ξανά κατά την πρεμιέρα της εκπομπής μετά από δεκαετία.Κλαίω πάρα πολύ κι αυτό με έχει σώσει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight