Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μαντόνα κάνει σενάριο για ταινία τη ζωή της

Η Μαντόνα κάνει σενάριο για ταινία τη ζωή της

Η πολυσυζητημένη ποπ σταρ και φαινόμενο έκλεισε τον περασμένο Αύγουστο τα 62 της χρόνια

Τραγουδίστρια με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ και πιο κερδοφόρα περφόρμερ συναυλιών στην ιστορία, με 335 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, 4.700 εξώφυλλα περιοδικών, 658 υποψηφιότητες βραβείων (και 225 νίκες), το φαινόμενο Μαντόνα που στις 16 Αυγούστου 2020 γιόρτασε αισίως τα 62 της χρόνια, στόχευε ανέκαθεν στο να κρατά σε εγρήγορση το ανυποψίαστο κοινό, το οποίο περίμενε να ακούσει και (κυρίως) να δει το επόμενο βήμα.

Βασίλισσα της ποπ μουσικής, συγγραφέας, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας, σκηνοθέτις, τολμηρή ακτιβίστρια των LGBTQ δικαιωμάτων για δεκαετίες και με ενεργή ανθρωπιστική δράση μέσω του ιδρύματος Raising Malawi, η Μαντόνα που είχε έρθει και για συναυλία στην Αθήνα πριν 12 χρόνια, έχει διαγράψει μία τεράστια, θρυλική καριέρα από τα πρώτα βήματα στη Νέα Υόρκη ως «Lucky Star» και στη συνέχεια ως προβοκάτορας των θρησκευτικών συμβόλων, σεξουαλικών απωθημένων, πολιτικών τοποθετήσεων και κοινωνικών στεγανών, όπως έγραψε το cinemagazine.gr.

Aν και παλιότερα είχε δηλώσει πως δεν θα έδινε τα δικαιώματα σε κανένα για να μεταφέρει τη ζωή της στο σινεμά, εντούτοις φαίνεται πως άλλαξε γνώμη.

«Θέλω να μεταφέρω το απίστευτο ταξίδι που έχω κάνει στη ζωή ως καλλιτέχνης, μουσικός, χορεύτρια. Το επίκεντρο αυτής της ταινίας θα είναι ασφαλώς η μουσική. Η μουσική μου έδωσε ώθηση και η τέχνη μου έδωσε ζωή. Υπάρχουν τόσες πολλές ανείπωτες ιστορίες, και ποιος μπορεί να τις αφηγηθεί καλύτερα από 'μένα. Είναι σημαντικό να μοιραστώ το roller coaster της ζωής μου με τη φωνή και το όραμά μου», αναφέρει η ίδια η Μαντόνα σε δελτίο Τύπου που συνοδεύει την είδηση της ταινίας. Συνοδοιπόροι της στην δημιουργία της ταινίας θα είναι η βραβευμένη με Όσκαρ σεναρίου Ντιάμπλο Κόντι («Juno», «Tully») και η παραγωγός Έιμι Πασκάλ («Μικρές Κυρίες»), με την οποία η Μαντόνα είχε συνεργαστεί στο επιτυχημένο αθλητικό, κοινωνικό φιλμ «A League of their Own» (1992).

Η αλήθεια είναι πως με εξαίρεση τα πρωτοποριακά μουσικά της βίντεο και τις εμφανίσεις της στην «Εβίτα» του Άλαν Πάρκερ (Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου) το 1996 και «Επικίνδυνο Παιχνίδι» του Έιμπελ Φεράρα, η Μαντόνα μπροστά από την κάμερα δεν έχει αφήσει τις και τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ πίσω από αυτήν, ως σκηνοθέτις φάνηκε να έχει περισσότερο ενδιαφέρον, αλλά με χλιαρά αποτελέσματα, στα «Filth and Wisdom» και «W.E.».

Όσο για το κρίσιμο ερώτημα ποια θα μπορούσε να ερμηνεύσει την Μαντόνα, η απάντηση μπορεί να είναι η ηθοποιός Τζούλια Γκάρνερ («Ozark»), τον Insta-λογαριασμό της οποίας ξεκίνησε να ακολουθεί πρόσφατα η τραγουδίστρια, όπως γράφει το cinemagazine.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight