Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Σαν θρίλερ στο δάσος: «Κανονικό» και ψηφιακό μαζί το Burberry show στη Βρετανία

Σαν θρίλερ στο δάσος: «Κανονικό» και ψηφ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ξεκίνησε η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου με διαφορετικό τρόπο και «στο πουθενά» λόγω της πανδημίας

Σαν «μια ιστορία αγάπης μεταξύ μιας γοργόνας κι ενός καρχαρία» περιέγραψε την επίδειξή του για την άνοιξη καλοκαίρι 2021 ο creative director Ricardo Tisci του εμβληματικού οίκου Burberry. To show που εγκαινίασε τη London Fashion Week μεταφέρθηκε στους αγρούς, σε ένα άγνωστο βρετανικό δάσος, «στο πουθενά», όπου τα μοντέλα περπάτησαν πάνω σε πευκοβελόνες. Το κλίμα θύμιζε τις ταινίες φαντασίας «The Hunger Games ή το θρίλερ «I Know What You Did Last Summer». Οι ειδικοί της μόδας έγραψαν για μια συλλογή που υμνεί τη φύση και την τεχνολογία. Ο Tisci επηρεάστηκε πολύ από τις μέρες του εγλεισμού που πέρασε με την 92χρονη μητέρα του σε ένα δάσος κοντά στη λίμνη Κόμο. «Ηταν καταπληκτικά» αφηγήθηκε στη βρετανική Vogue.

 

Πορτοκαλί, μπλε, γκρι και λευκά πανοφώρια, μακριά τζάκετ με τζιν προσθήκες, η signature καμπαρντίνα Burberry  σε διάφορες διασκευές αλλά και ασημένια φορέματα γεμάτα κρύσταλλα ανέδειξαν τα μοντέλα του. Δίπλα τους,  χορευτές με λευκά άνετα ρούχα κινούνταν νωχελικά υπό τους ήχους της μουσικής, έβγαζαν  selfies ή πετούσαν καπνογόνα.  

 Ετσι, η Burberry επέλεξε έναν συνδυασμό φυσικής επίδειξης δίχως κοινό αλλά και ψηφιακής καθώς το event  μεταδόθηκε ζωντανά στο site της Burberry και στο Τwitch, την δημοφιλή πλατφόρμα που χρησιμοποιείται κυρίως για online παιχνίδι. Η performance διήρκεσε συνολικά 25 λεπτά, περίπου το διπλάσιο χρόνο από ένα παραδοσιακό catwalk, χάρη στη μουσική και τις σαγηνευτικές λήψεις της κάμερας.

 «Η συλλογή ονομάζεται In Bloom γιατί  τη σχεδίασα ενώ σκεφτόμουν την αναγέννηση, τη δυναμική της νιότης, τον τρόπο με τον οποίο η φύση διαρκώς αναδημιουργείται» είχε δηλώσει ο Τisci πριν το γεγονός.  

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View