Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Γεραπετρίτης: Αλλαγές στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας λόγω Πολάκη

Γιώργος Γεραπετρίτης: Αλλαγές στην Κ.Ο. ...

Ο υπουργός Επικρατείας προανήγγειλε καλύτερη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, αναμένονται το επόμενο διάστημα μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Σε δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας, στο ζήτημα της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη και την απουσία από αυτή, βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, ο υπουργός ήταν κατηγορηματικός: «Υπήρξε μία σοβαρή αστοχία για την οποία δεν υπάρχει δικαιολογία. Οφείλουμε όλοι να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, θα πρέπει να υπάρχει επαγγελματισμός στα πράγματα και σε αυτήν την περίπτωση δεν τα καταφέραμε καθόλου καλά. Θα ληφθούν μέτρα έτσι ώστε να υπάρξει καλύτερη οργάνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, του κοινοβουλευτικού έργου, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον».

Θυμίζουμε ότι παρά το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε υποβάλει ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης στον Παύλο Πολάκη, η θέση αυτή δεν προέκυψε στην Ολομέλεια της Βουλής. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (84 κατά - 80 υπέρ της άρσης) έδειξε ότι δεν υπήρξε σπουδή ώστε οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να προσέλθουν στη Βουλή και να υπερψηφίσουν την πρόταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις