Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πώς το κανάλι που ήθελε να γίνει το ελληνικό BBC έφτασε στα σκουπίδια του Big Brother

Πώς το κανάλι που ήθελε να γίνει το ελλη...
Νεκταρία Ντούκα

Αυτή τη φορά απλώς το πρόμο δεν φαίνεται να πολυβγαίνει μετά την διαδικτυακή κατακραυγή που οδηγεί στην απόσυρση χορηγών της εκπομπής

Το κανάλι που ξεκίνησε με τη φιλοδοξία να γίνει το ελληνικό bbc, χωρίς να διαθέσει όμως χρήμα, χρόνο και διάθεση στο εγχείρημά του μεταμορφώθηκε εν μια νυκτί σε trash tv προβάλλοντας το ένα σκουπίδι μετά το άλλο. Για τη διοίκηση του καναλιού ντροπή είναι η ανερυθρίαστη ευκολία με την οποία υιοθέτησε το νέο ύφος. Για τους τηλεθεατές ντροπή είναι η επιβράβευση αυτού του ύφους με τηλεθέαση.

Μετά τις περυσινές δηλώσεις των Γιώργου Λιάγκα, Δημήτρη Παπανώτα και του υπόλοιπου γυναικείου!!! πάνελ της εκπομπής τους που εξευτέλιζαν τις γυναίκες για μία ακόμη φορά ο ΣΚΑΪ προκαλεί και ενοχλεί. Το κανάλι, που κατά τα λοιπά, θέλει να προβάλει ένα προφίλ οικολογικών ανησυχιών, όχι μόνο δεν επέδειξε αντίστοιχες ευαισθησίες για τις γυναίκες που εξευτελίζονταν από τους παρουσιαστές του αλλά ούτε καν ζήτησε συγγνώμη.

Τώρα βλέπουμε ότι η «φωνή» του Big Brother έδιωξε τον παίχτη από το ριάλιτι!!! και συγχρόνως βομβαρδιζόμαστε από το πρωί με τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο.

Αυτή τη φορά απλώς το πρόμο που επέλεξαν, γιατί περί πρόμο πρόκειται, δεν φαίνεται να τους πολυβγαίνει μετά την διαδικτυακή κατακραυγή που οδηγεί στην απόσυρση χορηγών της εκπομπής.  

Το κανάλι που ξεκίνησε πριμοδοτώντας ντοκιμαντέρ, έγινε το κανάλι του my style rocks, του Big Brοther, της Τατιάνας Στεφανίδου,  και της «πρυτάνεως» της μεσημεριανής ζώνης Ιωάννας Μαλέσκου. Ο ΣΚΑΪ εν γνώσει του συγκεντρώνει ότι πιο trash κυκλοφορεί σε mainstream κανάλι, αλλά ακόμη πιο trash είναι το δελτίο ειδήσεών του, και αυτό είναι ίσως πιο επικίνδυνο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις