Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τζένιφερ Λόρενς πούλησε το ρετιρέ της στη Νέα Υόρκη για 12 εκατομμύρια!

Η Τζένιφερ Λόρενς πούλησε το ρετιρέ της ...

Το είχε αγοράσει το 2016

Η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) πούλησε τελικά το ρετιρέ της στο Upper East Side. Το συγκρότημα βρίσκεται στο Laurel και πωλήθηκε για περίπου 12 εκατομμύρια δολάρια.

Το ποσό είναι πολύ πιο κάτω από τα 15,6 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε για να το αποκτήσει, σύμφωνα με τα αρχεία ιδιοκτησίας της πόλης. Η πώληση αναφέρθηκε αλλά δεν έχει ακόμη καταγραφεί, σύμφωνα με το StreetEasy, οπότε δεν είναι ακόμα γνωστή το ακριβές ποσό πώλησης.

Το αστέρι των «Hunger Games» και «Silver Linings Playbook» αγόρασε το σπίτι, το 2016. Το σπίτι εκτείνεται σε δύο ορόφους και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια και ένα wc.

Διαθέτει έναν εκπληκτικό χώρο με εξωτερική κουζίνα, τραπέζι πινγκ πονγκ και αρκετούς χώρους για τον ελεύθερο χρόνο. Στο εσωτερικό, υπάρχει μια μεγάλη κουζίνα και ένας ανοιχτός χώρος τραπεζαρίας / καθιστικού που χωρίζουν μεταξύ τους με τζάκι δύο όψεων.

Το κτήριο 30 ορόφων, που χτίστηκε το 2005, διαθέτει γκαράζ, θυρωρείο, διώροφο γυμναστήριο με πισίνα, σάουνα και χαμάμ, καθώς και σαλόνι δύο επιπέδων, αίθουσα ποδηλάτων και ιδιωτική αποθήκη.

Πηγή: ΑΠΕ / Λ. Παπαθανασίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight