Τρεις αναμετρήσεις εντός του νομού - Τα Σαγέικα πάνε Αμαλιάδα
Τρία αχαϊκά ντέρμπι περιλαμβάνει η 25η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή. Η Αχαϊκή υποδέχεται στην Αχαγιά τον Ατρόμητο Λάππα, σε ένα δυνατό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θέλουν το «τρίποντο» για να φιγουράρουν όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Λάππα, με θετικό αποτέλεσμα θα «σκαρφαλώσει» για τα καλά στη δεύτερη θέση, ενώ θα απομακρυνθεί σημαντικά από την αυριανή της αντίπαλο.
Ο Διαγόρας στα Βραχνεϊκά φιλοξενεί το Ζαβλάνι, με τους γηπεδούχους να επιθυμούν τους βαθμούς που θα τους κρατήσουν μακριά από τις περιπέτειες και με τους Ζαβλανιώτες να «καίγονται» για τη νίκη καθώς βρίσκονται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία και θέλουν να ελπίζουν στην παραμονή τους.
Το τρίτο αχαϊκό ντέρμπι, θα γίνει στις Καμάρες, όπου ο Αχιλλέας αναμετράται με τον Τριταιϊκό.
Από ‘κει και πέρα, ο Εθνικός Σαγεϊκων αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Αμαλιάδα, με τους γηπεδούχους να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα που οι Σαγιώτες πρέπει να τα εκμεταλλευτούν για να αποφύγουν τις περιπέτειες στη συνέχεια.
Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
Αχαϊκή - Ατρόμητος Λάππα,
Μεσσηνιακός - Κυπαρισσία,
Ολυμπιακός Κεφ.- Αστέρας Μαχ.,
Διαγόρας Βραχ.- Ζαβλάνι,
Αχιλλέας Καμ.- Τριταιϊκός,
Εράνη Φιλ.- Καλαμάτα,
Αστέρας Αμαλιάδας - Εθνικός Σαγ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










